2777
2789

یکی از دوستام در شرف جدایی خلاصه اصرار و اصرار ک بیاید بریم پیش یه خانمی ک سر کتاب میگیره خلاصه رفتیم و دوستم گرفت و و خیلی چیزای ک در حال حاضر بود رو درست گفت اینجور ک شد منم کنجکاو شدم و گرفتم .من نزدیک ۲ساله با یه اقایی در ارتباطتم و این اقا مث هر ادم دیگع ای خوبی داره بدی هم داره ولی از نظر من فوق العاده ادم خوبیه و گزینه خوبی برای ازدواج اینم بگم ک قومیتمون با هم فرق میکنه و احساس خودم میگه ک خانوادش مخالفن تا یه حدودی .حالا سرکتاب ک گرفت بهم گفت هر چی زودتر رابطه رو کات کن جلو ضرر از هر جا بگیری منفعته .این اقا اش دهن سوزی نیست و خانوادش ناراضین و در نهایت بهت میگه من گیر کردم بین تو و خانوادم و تو میمونی و عمر برباد رفته و سالهای تباه شده و اینا .حالا از عصری خیلیییی ذهنم مشغوله یه جوری شک به دلم افتاده نمیدونم راسته دروغه چرت گفته یا نه اخه برای دوستام چیزای ک راجب حال گفت دقیقا درست بود .ولی برا من یه مقداریش رو راست گفت و یه مقداریش رو نه با خودم میگم نکنه واقعا اینجوری بشه اخه من تو ذهن خودم همه چی رو تموم شده میدونستم ک تهش مال همیم 

سلام من یه مدرس تازه کار هستم 🧑‍🏫🌱

میشه لطفا با دنبال کردن پیجم از کسب و کارم حمایت کنید؟ 🩵🌿

یه پیج کوچولو دارم که به حمایت شما دوست عزیز نیاز داره😍

جهت مشاهده و دنبال کردن پیج روی این لینک آبی پایین کلیک کنید 🤩

https://rubika.ir/riazidansho

لطفا لایکم کنید😊❤️

خب شک داری بگو رابطه رو جدی‌تر کنه پا پیش بذاره ببین چی میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که نمیتونی یهویی بگی کات مخصوصا که میگی آدم خوبیه .باهاش صحبت کن بگو پایش بزاره ببین واکنشش چیه . ...

دوتامون ۲۷.اون ک اره ولی خانمه میگفت همش تظاهره .نمیدونم واقعا فقط بد به دلم افتاده میگم نکنه ادامه بدم و واقعا اینجور بشه