2777
2789

الان فک کنم یه ۱۲ تومنی باشه آزمونش اون موقع ۴تومن بود من نداشتم برم 😬

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط ازموناشو میدم با تخفیف فرهنگیان و بورسیه ماهی ۷۵۰ هزار میدم

اگ اینا رو نداشته باشیم ب نظرت فقط آزموناش ماهی چقد میفته؟

اگ آقا هستی سوالی داشتی بپرس ولی لطفا درخواست دوستی نده...
یعنی فقط آزمونا ماهی چهار تومن؟

۹۸ کل آزمون میشد ۴تومن حالا قسط بندی میکردن الان کل آزمون حدود ۱۲ تومنه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

آها😔

ببین آزمون خیلیم مهم نیستا

میتونی همه ی ازمونای قلمچی رو با پاسخنامه از اینترنت دانلود کنی خودت بزنی

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
ببین آزمون خیلیم مهم نیستا میتونی همه ی ازمونای قلمچی رو با پاسخنامه از اینترنت دانلود کنی خودت بزن ...

باید چی سرچ کنم؟

اگ آقا هستی سوالی داشتی بپرس ولی لطفا درخواست دوستی نده...