2789
عنوان

عوض شدن دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
حس میکنم ب خودم توهین میکنم اخه من بهش بگم چرا مثلا قبلا نمیای بریج بیرون یا توجه نمیکنی ؟

چه توهینی؟

تو حق داری راجب این سرد بودن اعتراض کنی

میتونی بگی حس می‌کنم این روزا رابطه‌امون سرد شده مثل قبل نیستیم به نظرت دلیلش چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
صحبت فایده نداره. فقط مطمین میشه تو سرجاتی و اون هرکاری بخواد میتونه بکنه. توهم خودتو سرد نشون بده ا ...

نه اون پسر رو میشناسی نه این دختر رو نه درجریان رابطه‌اشون بودی خیلی راحت میگی صحبت فایده نداره و...

باید عرض کنم خدمتت که آدم‌ها شبیه هم نیست همه‌ی رابطه‌ها شبیه هم نیستن واسه بعضیا صحبت فایده داره

اگه طرف بخواد واقعا روش فکر می‌کنه سعی می‌کنن درستش کنن نخواد هم که تکلیف مشخصه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اون پسر رو میشناسی نه این دختر رو نه درجریان رابطه‌اشون بودی خیلی راحت میگی صحبت فایده نداره و... ...

انشالله با صحبت حل بشه. با صحبت حل شد سلام منم برسون

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
انشالله با صحبت حل بشه. با صحبت حل شد سلام منم برسون

منم تو رابطه اونا نیستم اینقدر هم پیگیر نیستم که چک کنم ببینم حل شده یا نه که بعدش به تو هم بگم

منم نگفتم قطعا حل میشه ممکنه هم نشه بالاتر هم نشدن رو گفتم

شما اگه خیلی کنجکاوی میتونی خودت پیگیر باشی

منم تو رابطه اونا نیستم اینقدر هم پیگیر نیستم که چک کنم ببینم حل شده یا نه که بعدش به تو هم بگم منم ...

خون خودتو کثیف نکن. نفس عمیق بکش ارام باش. اتفاقی نیافتادا هنوز. اینجا هرکس نظر و تجربه شخص خودشو میگه این خود استارتره که تصمیم میگیره. 

من پیگیر نیستم کنجکاو هم نیست. بروخونه اتون استراحت کن. همه تقصیر امریکاست

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
خون خودتو کثیف نکن. نفس عمیق بکش ارام باش. اتفاقی نیافتادا هنوز. اینجا هرکس نظر و تجربه شخص خودشو می ...

من همین الان رو تختمم و درحال استراحت خون خودمو هم واسه پست تو کثیف نکردم صرفا حرفامو بیان کردم که یه یا چند تجربه رو نمیشه به تن همه اتفاقات مشابه پوشوند منم نگفتم منو شما تصمیم میگیریم معلومه که خود استارتر تصمیم میگیره

تو این موضوع هم ردی از آمریکا ندیدم

شما مایلی قبول کنی مایلی نکنی به من ربطی نداره رو زندگی منم تاثیری نمیذاره

علاقه‌ای هم به این بحث ندارم بهتره همینجا تموم بشه