2777
2789

نزدیک ۳ سالشه دیشب ساعت ۱ شب کلی استفراغ کرد تا جایی ک دیگه زرداب بالا میاورد بردمش دکتر دو تا امپول زد دو تا شربتم برای تهوع و دل پیچش داد با استامینوفن

خیلی بیحاله اصلا رمق نداره فقط میخوابه چیکار کنم حالش زود تر خوب شه تبم داره

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

دقیقا عین دختر من ،‌ دیشب سرم و آمپول زدیم الانم بی حاله هیچی نمیخوره اما راه درمانش اینه که تقویت بشه من الان گوشت گذاشتم بپزه آبشو به زور هم که شده بریزم تو حلقش 

هیچی باید دوره اش بگذره. دارو بی حالش میکنه دیگه. خوب میشه نگران نباش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوپ پیاز درست کنید بهش بیاد نباید گرسنه بمونه چایی بهش زیاد بده  اگه تب داره پاشویش کن کلا مایعات زیاد بده بخوره اگه ببخشید اسهال داره کته درست کنید بعدش کته رو بکشبد بشقابتون بهش یکی دو قاشق ماست و یکم نمک و یکم نعنا خشک بریزد بدید بخوره منم مریص شدم کته این مدلی و سوپ پیاز خوبم کرد