2777
2789
یااااااااا اسطوخودوسسسسسسسسسسسسسسسس  اهنگای کوک تو پلی لیست بابام چیکار میکنه🤣🤣 تو ماشینم د ...

یا علییییی  ننسظتسسسشتظنمدتسی وای ولم کنین

بشینین دوتایی ویکوک مومنت ببینین فیض ببرین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا علییییی   ننسظتسسسشتظنمدتسی وای ولم کنین بشینین دوتایی ویکوک مومنت ببینین فیض ببرین   ...

ببند 🤣🩴

وایسا باید زنگ بزنم ب ننت🤣🩴

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
تهووینگ جان،،یه سوال اگه یه خواننده معروف دایرکتو یه چند وقته سین میکنه 🥰🥰🥰باید حس خاصی داشته ب ...

خودت چی فکر میکنی؟بنظرت خاص نیس؟!☺😀

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

منم چند باری موزیک هاشون رو گوش کردم ❤️🎶 به لطف شماها منم آرمی شدم چون واقعاً وقتی کسی از این تفکر ...

خوش اومدیییی🥹❤

میتونی تو یوتیوب دنبالشون کنی و موزیک ویدئو ها یا قسمتها ران رو ببینی تا بیشتر بشناسیشون

trying to be come better 🌱                                            
استغفرالله زشته خواهر حیا کننننن🌚😂😂😂

باید زنگ بزنم ننش🤣🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
من تو اوج افسردگیم باهاشون اشنا شدم خواهرم منو ارمی کرد که دوسال ازم بزرگتره  واقعا حس و حال خ ...

منم با همسرم اومدیم یه شهر دیگه واسه کارش و تنها بودیم کرونا اومد تو بیمارستان روحیه مون داغون بود هنوز باردار نبودم بعد ران بی تی اس رو میگرفتم کلی میخندیدیم دیگه ازونجا شروع شد و ادامه داره الان کیدرامریم ولی خب مناسب سنمون نگاه میکنیم من گاهی سریال کیوت هم نگاه میکنم 

کلا روحیه میدن و محتوای آهنگاشونو دوست دارن به اضافه این که یه برند شدن واسه مفاهیم مثبت مثل دوست داشتن خودت

کلا حس خوبی میگیرم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم