2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماکه قصد بدی نداشتیم از اون حرفامون...بالاخره هرکی علایق وسلاایق خودشو داره ☺

نمی‌دونم چرا نباید امامی که واسه شما دعا می‌کنه و همیشه به یادتون هست😭

و به برکت وجودش خدا به شما روزی میدهو بلاها رو از شما دور می‌کنه

و وقتی تشریف بیاره دنیاتون گلستون میکنه

نباید تو سلیقه مون باشه !!!

و بشیم  ارتش و نیروی کس دیگه و سنگ غریبه ها به سینه بزنیم!!!!!

عیبی نیست عزیزم  دوستمون گفت ارتش صاحب الزمان دلم گرفت برای غربتش.

خدانگهدار و محافظتون ..عمرتون پر از نور آرامش و  برکت .

و امام زمان دعا گو و شفیع و ضامن همگی شما .🤚

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلاممم

به به آرمی جدید می‌بینیم تو سایت 

خوشبختم بیب

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ته سلام رسوند گفت میخواد به عقاب بودن ادامه بدههه

پیش منه بچه کوشولو مزاحم ماه عسل نشو🤣🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..