2777
2789

سلام بچها 

من بیست و چهار سالمه قیافه و هیکل تقریبا خوب لیسانس حسابداری دوتا خواهر بزرگتر دارم که ازدواج کردن 

شوهرم پنج تا خواهر داره که چهار تاش نا تنیه از پدر یکی هستن 

یک برادر هم داره که از مادر یکی هستن و بازم نا تنیه 

خانواده شوهرم همه اعتیاد دارن 

تو خانواده ما حتی سیگارم کسی نمیکشه 

اینارو گفتم فقط در حد اینکه یکم منو بشناسید 

منو شوهرم ده سال دوست بودیم از سیزده سالگی باهاش دوست شدم و عاشقشم 

خیلی بداخلاقه البته ولی من دوسش دارم 

وضع مالی بابای من خوب نیست ی خونه و ماشینم نداره 

وضع مالی پدر همسرم خداروشکر خوبه زمین داره و مغازه و خونه

پدرشوهرم مریضه کلا فلجه و زخم بستر گرفته و شمال زندگی میکنن 

داستان اینجا شروع میشه که شوهر من تنها اومد خاستگاری من چون خانوادش شمال زندگی میکنن و باباش مریضه مادرشوهرمم از پدر شوهرم نگه داری میکنه 

مام چون دوست بودیم بزور خانوادمو راضی کردم مراسم خاستگاریم و بله برونم یکی بود که فقط شوهرم ی دسته گل از سر چهارراه از اینا ک دست فروشا میدن خرید 

با ی جعبه دو کیلویی شیرینی نه لباسی نه نشونی نه چیزی 

تو عقدمم که پس فرداش بود خانواده همسرم هیشکی حضور نداشت فقط مادرشوهرم ب مامانم زنگ زد که شرایطمون بده ببهشید ک نتونستیم بیایم 

شوهرم فقط برا من حلقه خرید منم فقط برا اون خلقه خریدم همین 

بعد تازه همه چیز از اینجا شروع شد که 

تا اینجاش ک خوب نبود..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

❤️لایک . برم شام بذارم بعدا بیام بخونم.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا