یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سوپ جو آب سیب خالص آب هویج عدسی بت آب قلم آجیل خام آب لیمو ترش با آب با عسل
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉
اگه عناب داری چندتا شو یکم زخمی کن بنداز تو آب و بذار بجوشه چند دقه خیلی خوبه.سوپم همینطور.اگه چندنوع میوه دارین مثلا سیب ،لیمو،انگور،همون عناب،خلاصه میوه هایی غیر مثلا هندونه ،خربزه... ازهرکدوم دوسه برش بنداز تو دولیوان آب ی مقدارم انقدری ک کمی شیرین بشه نبات اضافه کن و بذار ۵دقه بجوشه آبشو داغ مثل چای بده بخوره. این دمنوش میوه ها واقعا عالیه
ببین همه چیزای گرون گرون گفتن که شاید نتونی درست کنی یا بخری ولی من یه چی بگم تا میتونه پیاز بخوره چوت ویروس کم کم میرسه به گلو و اگه پیاز بخوره گلوش ضد میکروب میشه