2777
2789
عنوان

مامانم مریض شده

151 بازدید | 16 پست

بچه ها مامانم مریض شده بردمش دکتر گفت این یه ویروسی که تازگیا اومده تب داره نفساش داغ و بدن درد 

قرص براش نوشته امشب شروع می‌کنه میخوره

توی خونه چی براش درست کنم زودی خوب بشه🥺جوشنده و غذا منظورمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ من تازه امروز بهترشدم سوپ بپز ابمیوه طبیعی 

دکتر گف تا یکهفته هست توبدن واستراحت مطلق

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ

سوپ جو آب سیب خالص آب هویج عدسی بت آب قلم آجیل خام آب لیمو ترش با آب با عسل

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

مرسی قشنگم

خواهش میکنم عزیز دلم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

اگه عناب داری چندتا شو یکم زخمی کن بنداز تو آب و بذار بجوشه چند دقه خیلی خوبه.سوپم همینطور.اگه چندنوع میوه دارین مثلا سیب ،لیمو،انگور،همون عناب،خلاصه میوه هایی غیر مثلا هندونه ،خربزه... ازهرکدوم دوسه برش بنداز تو دولیوان آب ی مقدارم انقدری ک کمی شیرین بشه نبات اضافه کن و بذار ۵دقه بجوشه آبشو داغ مثل چای بده بخوره. این دمنوش میوه ها واقعا عالیه