2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایناعفونته که میاد نترس من خودم استفاده کردم هم میفروختم

سلاممیشه بگی بهترین شیاف برای تنگی واژن و عفونت چه مارکی هست کدوم بهتر.  و اینکه از عطاری بگیریم بهتر یا داروخونه آخه اکثرا دیدم گفتن از عطاری گرفتن 

سلاممیشه بگی بهترین شیاف برای تنگی واژن و عفونت چه مارکی هست کدوم بهتر.  و اینکه از عطاری بگیری ...

من خودم قبلا نمایندش بودم از یه عطاری میخریدم میفروختم قیمتشم ۴۰ میدادم دوسال پبش الان ۱۰۰ باشع دیگه از یه ادم مطمعن بخر مطمعن باش زخم نباشی که زخم رو بیشتر مبکنع

من خودم قبلا نمایندش بودم از یه عطاری میخریدم میفروختم قیمتشم ۴۰ میدادم دوسال پبش الان ۱۰۰ باشع دیگه ...

ببخشید باز سوال میکنم. اگه استفاده کردی واژن تنگ شد. اگه قطع کنی دوباره برمیگرده.  کلا میشه نحوه استفاده طولانی مدتش رو بگی آیا اینکه همیشه میشه استفاده کرد یا نه ممنون میشم توضیح  بدید

ببخشید باز سوال میکنم. اگه استفاده کردی واژن تنگ شد. اگه قطع کنی دوباره برمیگرده.  کلا میشه نحو ...

اره منع مصرف نداره من چن باری ک استفادع کردم همسرم گفت تنگ ترشدع دیگ خیلی وقته استفاده نکردم عمل کردم

اره منع مصرف نداره من چن باری ک استفادع کردم همسرم گفت تنگ ترشدع دیگ خیلی وقته استفاده نکردم عمل کرد ...

سلام گلم  میگم باعث عقب افتادن پریودی هم میشود این شیاف من دارم استفاده میکنم 

رستا زندگیم