2777
2789
عنوان

لطفاً برای شفای پسرم دعا کنید

325 بازدید | 30 پست

چندین سال منتظر معجزه خداوندم بیشتر دعا ها را خودم توسل توکل هم کردم یقین دارم درست میشه 

ولی محتاج دعای شما هم هستم من هم برای هر کی که برای پسرم سوره یا صلوات یا ذکری بخونه برا تون صلوات وآیه الکرسی میخونم پسرم گونه دیگه طاقت درد کشیدن و روی تخت خوابیدش را ندارم ،، طاقت راه رفتن ندارن مریضی داره که دارو وعلاجش معلوم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا صبر بده و دلت شاد کنه و پسرت شفا بده..غمگین نباش ناشکری هم نکنی...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ان شاالله شفا پیدا میکنه براش ایت الکرسی خوندم،از اول تولد مشکل معلوم شد؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

من خودمم یه پسر اوتیسم شدید دارم .الانم باردارم خیلی نگرانم...واقعا بچه ادم یه سرما بخوره کلی زجر میکشی چه برسه ب این بیماری های ناعلاج

منم برای پسرتون حمد میخونم و ۱۰ تا صلوات.خدا همه بیمارا رو شفا بده انشالله

من خودمم یه پسر اوتیسم شدید دارم .الانم باردارم خیلی نگرانم...واقعا بچه ادم یه سرما بخوره کلی زجر می ...

عزیزم بسلامتی زایمان کنی..واسه گل پسرت دعا میکنم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من خودمم یه پسر اوتیسم شدید دارم .الانم باردارم خیلی نگرانم...واقعا بچه ادم یه سرما بخوره کلی زجر می ...

ممنونم عزیزم من برای شما و بچه هاتون دعا میخونم