2777
2789
عنوان

چرا مادر بزرگامون 🤶

219 بازدید | 15 پست

چرا یکی مثه مادر بزرگ من پوکی استخوان شدید داره؟!🤔 

علت پوکی استخوان در زنان مگه کمبود کلسیم و ویتامین دی نیست؟!

خب مامان بزرگم تمام عمرش تو روستا زندگی کرده از شیر بز و گوسفند و گاو تغذیه کرده و تو زمین کشاورزی زیر آفتاب کار کرده پس این کمبود کلسیم و ویتامین دی چی میگه؟!  😑

بیماری زمینه ای دیگه ای هم نداشته که بگم علتش اونه

شش تا هم بچه بدنیا اورده. 

我能打🦋🌱

سنم مهمه دیگ میخوای با اینکه نوه داره هندی بلرزونه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی شیر خورده؟؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

به قول خودت ۶ تا بچه تمام استخوان هارو نابود میکنه بعدم دیگه سن و سالی ازش گذشته ها من ۲۵ ساله الان پوکی استخوان دارم میخوای اون نداشته باشع

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

زایمان و بچه داری خودش یه علته

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
سنم مهمه دیگ میخوای با اینکه نوه داره هندی بلرزونه

مادربزرگ من با داشتن ۸تا بچه اصلا پوکی استخوان نداشت خدابیامرز حدود ۸۷سال عمر کرد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اصلن همون شیر و گاو وماست که دائم میخورن باعث پوکی استخوانه مادر منم همینطوره.دلیلشم قابل قبوله هیچ حیونی پوکی استخوان نداره چون تا ابد شیر نمیخوره و بعد یه سنی باید غذای طبیعی بخوره

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
مادربزرگ من با داشتن ۸تا بچه اصلا پوکی استخوان نداشت خدابیامرز حدود ۸۷سال عمر کرد

ماشالاه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣