2777
2789

سلام عزیزان، خواهرم و شوهرش دارن از هم جدا میشن تازه تصمیم گرفتن طلاق بگیرن، امروز شوهره داره ماشین و اموالش رو میزنه به نام خواهرای خودش که نخواد مهریه خواهرم رو بده

حالا خواهرم امروز عصر نوبت وکیل داره 

خانما میشه این مسئله رو تو دادگاه ثابت کرد؟! خواهرم صداش رو داره که میگه مال و اموالم زدم به نام خواهرام که هیچی گیرت نیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم شما تو یکی از تایپیک گفته بودین که زوج مینورید 

توی اولین بارداری بچتون سالم شد؟

من کسیو دوست دارم که گفتن ممکنه هر دو مینور باشید برای همین ازمایش ژنتیک دادیم منتظر جواب هستیم 

تو بارداری اذیت هم شدینm

سلام عزیزم شما تو یکی از تایپیک گفته بودین که زوج مینورید  توی اولین بارداری بچتون سالم شد؟ م ...

سلام عزیزم آره بچه ام الان پنج سالشه و کاملا سالمه،، آزمایش رو توی سیزده هفتگی فکر میکنم انجام دادم خیلی آزمایش دقیقی هست اگه گفت سالمه دیگه نگران نباشین.. واسه بارداری هم نه اذیت نشدم اصلا

اگه بازم سوالی داشتین بپرسین تا حدی که می‌دونم جواب میدم گلم 

سلام عزیزم آره بچه ام الان پنج سالشه و کاملا سالمه،، آزمایش رو توی سیزده هفتگی فکر میکنم انجام دادم ...

فدای محبتتون حتما هر وقت سوالی داشتم ازتون کمک می گیرم  🥰

خدا بچه اتون رو حفظ کنه الهی تنش همیشه سالم باشه

سلام گلم ببخشید یوالم بی ربط

تو تاپیک زدبن خانوم ک میشناسین خیاط

کارش خوبه؟

ادرسش بهم میدی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜