2777
2789

لطفا یه راه حلی بدین  من بابام ۷ سال یه شب درمیون میرفت شب پیش پدربزرگم می خوابید چون مادربزرگم فوت شده بود من و مامانمو شب تو خونه به این بزرگی  تنها میزاشت از سال پیش پدربزرگم مریض شد برگشت خونه دیگه نتونست بره دستشویی و نیاز  به مراقبت بیشتر داشت بابام همه روزا بدون استثنا حتی جمعه ها ساعت ۲ میره نزدیک ۹ شب هم برمیگرده ماشین هم میبره با خودش  یعنی ما بخوایم بعدظهر جایی بریم  بابد هر دفعه پول آژانس بدیم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان نزدیک یه سال شده مامانم میگه پرستار بگیرید ما همه بعدظهر ها خونه تنهاییم نه می تونیم درست و حسابی بیرون بریم بابد ده بار هماهنگ کنیم بابام هر سری بهونه میگیره  زندگی مون رو هواست مامانمم خسته شده پاییز و زمستان تا ظهر سرکار بود میومد خونه بابام تازه میخواست بره شب هم بابام میومد خواب بود مامانم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چکار کنه بنده خدا نمیله ددر ک

پدربزرگتونو بیارید پیش خودتون

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خب چکار کنه بنده خدا نمیله ددر ک پدربزرگتونو بیارید پیش خودتون

وا مگه میشه ما زندگی نداریم ؟؟ پیرمرد ۹۰ ساله غر غرو که مریض هم هست بیاریم خونه خودمون؟ من خودم بیشتر از ۲ روز نمی تونم مهمون دعوت کنم

وا مگه میشه ما زندگی نداریم ؟؟ پیرمرد ۹۰ ساله غر غرو که مریض هم هست بیاریم خونه خودمون؟ من خودم بیشت ...

پیرمرد ۹۰ ساله غرغرو پدرشه جانم وظیفشه بره کمکش کنه😊

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

آقا مامانم کم آورده خسته شده دیگه تحمل نداره بابام بیشتر وقتا خونه نیست  پیشش باشه میاد هم بشدت خسته هست شام رو معمولا دو تایی می خوریم  هر دفعه از خونه پدربزرگم زنگ بزنن سریه بابا میره فرق نمیکنه وسط ناهار یا شام

ناراحت نشی ولی تقصیر شماست پدرت بنده خدا که خودش کارای پدربزرگتو انجام میده به قول خودت خونتونم که بزرگه پدربزرگت رو بیارین خونه خودتون زندگی کنه اینطوری پدرتم خوشحال تر میشه هم میتونه به پدرش برسه هم زن وبچس

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
پدرت تک فرزنده؟

الان میخوام همینو بگم  ۵ تا بچه هستن با بابام  ۲ تا شهر دورن هر چند ماه میان براشون مهم نیست یکی از عموم هام زرنگ بازی درآورده ۱۱ شب میره ۵ صبح برمیگرده وقت خواب  صبح هم عمم برداشته  بدترین ساعت رسید به بابام  مامانم میگه حداقل نصف هفته رو جا به جا کن صبح برو  یا مثلا  ۴۸ ساعت کامل برو بقیه رو خونه باش  بابام انقد از بردارا و خواهرش حرف شنوی داره و میترسه ازشون قبول نمیکنه 

نمیشه یه روزایی شما همراه پدرتون برید خونه پدربزرگتون که شما هم پیش پدرتون باشین

یا یه تایمی پدربزرگتو بیارین خونه خودتون

شرایط راحتی نیست ولی خب اونم پدرشه، شما هم حق دارین

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
اگه توانایی مالی شو دارید براش پرستار بگیرید ندارید روزا خودتون برسونیدش با ماشین جای میخاید برید بع ...

پدربزرگم حاضره زندگی بچه هاش خراب شه ولی پرستار نگیرن براش همچین آدمیه

اولویت اول هرکسی زنه بچش میشه عزیزجان😊

اولویت؟؟بنظرم انسانیت مهمترین اولویته

چرا نباید پدر سالمندشونم جزو اولویت ها باشن؟