2777
2789

سلام من دیروز موعدم بود پریود نشدم یه هفتس حدودا که بعضی وقتا درد پریودی دارم اصلا انگار پریودم گاهی خیلی شدید میشه گاهی زیر شکمم تیر میکشه خیلی شدید میشه طوری که یکم میترسم 

برم دکتر ؟

الانم زوده تست بزنم چون سابقه عقب انداختن دارم 

به نظرتون چه کنم

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تست بزنی چه خبر میشه؟

خب یه تست بزن 

اگه منفی باشه درجا پریود میشی تجربه ثابت کرده

ان شاءالله که مثبته و بارداری 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
مگه تست بزنی چه خبر میشه؟ خب یه تست بزن  اگه منفی باشه درجا پریود میشی تجربه ثابت کرده ان شا ...

ان شاالله هر چی خدا بخاد و هر چی خیره پیش بیاد التماس دعا 🌹

من ۱۵روزه عقب انداختم صب تست زدم منفی بود خیلی ناراحت شدم🥺 خیلی ام کمر درد و دل درد دارم جوری ک ف ...

ان شاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد 🌹🌹🌹ان شاالله چیزی که دوست دارین اتفاق بیفته

من ۱۵روزه عقب انداختم صب تست زدم منفی بود خیلی ناراحت شدم🥺 خیلی ام کمر درد و دل درد دارم جوری ک ف ...

سابقه عقب انداختن دارین؟

فقط از وقتی ک اقدام کردم اخرین پریودم قبل اقدام ۲۸خرداد بود بعدش اقدام کردم دگ پریود نشدم تا۱۲مرداد ...

ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد براتون 🌺🌺🌹🌹توکل به خدا