2777
2789

من برا لک صورتم هفته پیش مزو کردم اما هیچ تغیری نکرده امیدی هس ک طی چندروز آینده بهتر بشه یا دیگه نه؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

بلافاصله بعد مزو چیکار کردی چیزی زدی ب صورتت یا همینطور گذاشتیش؟ من دوجا رفتم جای اولی اصلا نمیدونست انگار باید چیکار کنه با اینکه دکتر بود

بعد مزو اصلا نباید ترمیم کننده بزنی تا زخمای صورتت خشک بشه پوسته پوسته بده و بریزه و لک هات برن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلافاصله بعد مزو چیکار کردی چیزی زدی ب صورتت یا همینطور گذاشتیش؟ من دوجا رفتم جای اولی اصلا نمیدونست ...

اتفاقا منم رفتم پیش دکتر.چیزی نزدم صورتم. گف ۳ ساعت بعد مزو صورتتو میتونی بشوری بعدشم تا ۳ روز فقط پماد استریل چشمی بزن صورتت با ی بسته سفالکسین بخورم همین. بعد اونم گف هر وقت دراومدی جلو آفتاب ضدآفتاب بزن همین.

به این زودی که اثر نمیکنه من حداقل 3 ماه گذشت تا تغییرات‌شو دیدم

ینی ۳ بار رفتین مزو ک معلوم شد هرماه ی جلسه؟ پس نباید انتظار داشته باشم همین دفعه اول تاثیر بزاره؟!

اتفاقا منم رفتم پیش دکتر.چیزی نزدم صورتم. گف ۳ ساعت بعد مزو صورتتو میتونی بشوری بعدشم تا ۳ روز فقط پ ...

نمیدونم حالا من بار دومی ک رفتم راضی بودم اونجا روش کارش این بود ک بعد از مزو تا ۲۴ساعت بذصورتم اب نزنم بعدش با یه شوینده ملایم بشورم. بعد گفت باید بزاری زخما خشک بشه پوست ریزی کنه گفت اگه بخاطر خشکی خیلی احساس کشیدگی داری یکمممم مرطوب کننده بزن بعد یه لایه پوستم کاملا رفت و پوستم بلوری شد حیف شد بازم بعدها جوش زدم و لک شد باز

منم تا یک هفته بیرون نرفتم 

نمیدونم حالا من بار دومی ک رفتم راضی بودم اونجا روش کارش این بود ک بعد از مزو تا ۲۴ساعت بذصورتم اب ن ...

منم دقیقا کارای شما رو کردم.صورتم خیلی خشک شده و پوسته پوسته شده.تو حموم دست کشیدم آروم پوستمو ماساژ دادم یخردش ریخت ولی لکام زیاد تغیر نکرده. میشه بگین چند روز بعد مزو پوستتون سفید شد و خودتون حس کردین؟ 

نمیدونم حالا من بار دومی ک رفتم راضی بودم اونجا روش کارش این بود ک بعد از مزو تا ۲۴ساعت بذصورتم اب ن ...

بنظرتون اگه تاثیر داشت تو این ی هفته پوستم معلوم میشد یا نه فعلا صبر کنم یکی دوهفته دیگه معلوم میشه؟تجربه شما چیه

ینی ۳ بار رفتین مزو ک معلوم شد هرماه ی جلسه؟ پس نباید انتظار داشته باشم همین دفعه اول تاثیر بزاره؟!

نههه سری اول که رفتم بعد دو سه ماه تاثیرش رو دیدم

معجزه که نمیکنه یهو از این رو به اون رو بشی، یکم صبر کن پوست خودش رو بازسازی کنه

کلا دو بار رفتم مزو

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
نههه سری اول که رفتم بعد دو سه ماه تاثیرش رو دیدم معجزه که نمیکنه یهو از این رو به اون رو بشی، یکم ...

آخه لک های منم پررنگ برا بارداریمه.نمیدونم بره یا نه 

منم دقیقا کارای شما رو کردم.صورتم خیلی خشک شده و پوسته پوسته شده.تو حموم دست کشیدم آروم پوستمو ماساژ ...

جلسه اول انتظار خاصی نداشته باش 

از جلسه دوم پوستا ک بریزه همون موقع میفهمی چقدر شفاف شده مث پوست کره ایا

ممنونم عزیزم امیدوارم کردی

اها یچیز دیگه بگم ک حتی داخل خونه ضد افتاب بی رنگ استفاده کنی فوق العاده روی کم رنگ شدن لک ها تاثیر داره چون حتی لامپ های توی خونه هم مث نور افتاب یسری ضرر ها واسه پوست دارن.سعی کن از صب تا غروب افتاب دیگه حداقل دوبار ضد افتاب بزنی تاثیرشو میبینی

اها یچیز دیگه بگم ک حتی داخل خونه ضد افتاب بی رنگ استفاده کنی فوق العاده روی کم رنگ شدن لک ها تاثیر ...

تا چ مدت بعد مزو؟  آخه اکثر ضدآفتاب ها چشممو میسوزون لامصبا نمیتونم

تا چ مدت بعد مزو؟  آخه اکثر ضدآفتاب ها چشممو میسوزون لامصبا نمیتونم

این کلا ربطی ب مزو نداره همیشه بزنی خوبه چون خیلی پیشگیری میکنه از ایجاد لک و چروک ولی خب مزو میشه پوست حساسه بنظرم بزنی تاثیر مزو چند برابر میشه دکتر من گفت از روز چهارم بزنم ینی وقتی تقریبا دوسوم پوسته ها ریخته 

ضد افتاب رو دور چشم نزن روی گونه ها و پیشونی و بینی و چونه بزن اطراف چشم نزن برای دور چشم کرم ضدافتاب مخصوص دارن