2777
2789

من پریشب رابطه داشتم بعدش فردا صبحش بادرود پریود بیدار شدم خونریزی داشتم بعدیم ساعت کم شد الان لکه بینی ندارم....خیلی میترسم سرطان رحم اینا باشه ...از دکترم به شدت میترسم...کسی هست بعد رابطه خون یا لک داشته باشه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم این حرفا چیه؟ ممکنه ک زخم شده باشی از شدت رابطه؟ چرا از دکترت میترسی؟ دکتر میری ک مشاوره بده امید بده و آرومت کنه در مراحل درمان کمکت باشه اگ قرار باشه ی استرس و ترس بهت اضافه کنه به چ درد میخوره؟ بنظر من که برو..پیش ی دکتر خوب معاینه شو

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
وای عزیزم این حرفا چیه؟ ممکنه ک زخم شده باشی از شدت رابطه؟ چرا از دکترت میترسی؟ دکتر میری ک مشاوره ب ...

نمیدونم من بخاطر اضطرابم دارو میخورم اگه دفعه دیگه تکرار بسه میرم دکتر

بیخشید عزیزم شاید خیلی فشار اومده بهت تو رابطه

نه معمولی بود.....بعد رابطه نبود فردا صبحش خون دیدم

۸ساله

شاید زخم داری من تا سه ماه اوایل ازدواج اینطور بودم باید بری دارو بگیری دکتر ک ترس نداره بمونه خدایی نکرده عفونت میکنه میشه دردسر برات

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

شاید زخم داری من تا سه ماه اوایل ازدواج اینطور بودم باید بری دارو بگیری دکتر ک ترس نداره بمونه خدایی ...

میترسم بفرسته نمونه برداری اینا....شمارو فقط معاینه کرد 

۸سال ازدواج کردم

آها نه دیگه یعنی با یه خونریزی سرطان رحم میگیری یکی از کاربرا گفت شاید فشار اومده

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
میترسم بفرسته نمونه برداری اینا....شمارو فقط معاینه کرد 

هر زنی شش ماه یکبار باید آزمایش نمونه برداری بده درد و ترس نداره بله منو فقط معاینه کرد

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از