2777
2789
عنوان

کیاموهاشون گوجه ای می بندن؟

217 بازدید | 18 پست

برای توخونه خیلی راحته ولی وقتی بری بیرون زیرشال یاروسری چه کارش میکنید به نظرتون همونجورشال سرم کنم زشته؟انگارکلیپس زدی😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوست دارم گوجه ای ببندکم اما موهام خیلی بلنده نمیشه ول میشه پایین چطور ببندم

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

خو بیرون رفتنی باز کن من حجم موهام زیاده باز نکنم زشت دیده میشه از زیر شال

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

توخونه و خیاطی گوجه ای میکنم وگرنه بااون حالت شال یاروسری سرم کنم میشم تپه نادری😐🤌

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من😁زیرشال بالا نمی بندم پایین میبندم توخونه بالا🤣

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من خیلی دوست دارم گوجه ای ببندکم اما موهام خیلی بلنده نمیشه ول میشه پایین چطور ببندم

با اون اسفنج هایی که برا موی گوجه ای استفاده میشه ببند 

با سایزای بزرگش 

من موهام خیلی بلند نیست ولی همونم اینجوزی میبندم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️