2777
2789

تو رو خدا بگین بعدش از چه ماسک مویی استفاده کردین؟!

ایرانی نباشه، قیمتش مهم نیست

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

عزیزم من شامپو و ماسک مو لایت نس خریدم. عالیه

قیمتش هم هر دو با هم ۶۰۰

فقط اصلش رو بخر

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شامپو و ماسک مو لایت نس خریدم. عالیه قیمتش هم هر دو با هم ۶۰۰ فقط اصلش رو بخر

وای کراتین کارم همینو معرفی کرده،ولی اصلشو از کجا گیر بیارم؟

میگن رنگش باید سفید باشه، من از سه جای مختلف گرفتم و رنگ همشون کرم مایل به زرد بود..ببین برای شما هم همینه؟؟

لایتنس بنظرم بهترینه،البته واسه اسلواکی

شما اگه ازش استفاده کردی ببین همین عکسی که گذاشتم با رنگ ماسک خودت یکیه؟

وای کراتین کارم همینو معرفی کرده،ولی اصلشو از کجا گیر بیارم؟ میگن رنگش باید سفید باشه، من از سه جای ...

اره برای منم همینه. از لوازم آرایشی خیلی معتبر تو همدان گرفتم. خیلی هم راضیم راضیم 

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین