2777
2789
عنوان

بیمارستان شهید صدوقی یزد

1389 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من برج ۱۱رفتم ویزیت شدم نامه براعمل بهم دادن تا حالا باهام تماس نگرفتم خودم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن؟؟شما نمی‌دونید چرا جواب نمیدن یا اگ شماره دارین بهم می‌دین تماس بگیرم یا اگ آشنا دارین تو بیمارستان خواهش میکنم ازتون کارمو راه بندازین حالم خیلی بده داغونم دارم میمیرم از درد 

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه عملی؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
لاپاراسکوپی

نمیتونی حضوری بری پیگیری کنی؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
خب اگه نامه داری باید بری بیمارستان.تاریخ داره دیگه

رفتم اونجا اسمم رو نوشتن گفتن باهات تماس میگیریم باید تو نوبت بشینی تا حالا تماس نگرفتن

اونا ک باهات تماس نمیگیرن طبق همون تاریخ و ساعتی که گفته باید خودت بری و بیمارستان باشی

تاریخ ندادن گلم تو دفتر اسم و اطلاعاتی رو نوشتن گفتن شاید هفت ماه هشت ماه دیگه باهات تماس بگیریم