2777
2789

طرف کارکند یه شرکت خصوصی هست که تا حالا صدبار شرکتش رو عوض کرده ،ارث و ایناام بهش نرسیده حتی پدرمادرش مستاجرن ،تا چند وقت پیشم هییچی نداشتن ،حالا یه دفعه وضعشون توپ شده ویلا طلا سفرای خارجی و .... ، زنشم همش پز میده و میگه شوهرم زرنگه ،اخه چجوری؟!!!! 

ماام عین سگ دو نفری کار میکنیم 

مثلا به فرض ماهی ۵۰تومن بهش حقوق بدن که نمیدن مگه شرکت خصوصی چقدر حقوق میدن ؟!!، کلش رو هم جمع کنه در سال ۶۰۰ ۷۰۰ پس انداز کنه 

امام الان کمه کم فقط یه ویلا خریده ۶ ۷میلیارد ،ماهی ده میلیون هزینه کلاسه بچش میشه و ....

خدا بیشتر بده بهشون ولی دلم برا تلاشای خودمون میسورزه که نتیجه ش میشه گذران زندگی 

متاسفانه مردم فقط ظهر و میبینن نمیدونن پشت این خونه و ماشین چندسال کار و تلاش و پس انداز بوده

حالا حرفم به اینا نیست کلا میگم

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید زیر خاکی پیدا کرده 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
متاسفانه مردم فقط ظهر و میبینن نمیدونن پشت این خونه و ماشین چندسال کار و تلاش و پس انداز بوده حالا ...

اخه تلاش و زحمت باید کم کم تاثیر بذاره و پیشرفت کنن نه اینکه یک دفعه بترکونن ،اینا پول نداشتن یه کابینت به خونه ای پدرزنش پولشو داده بود بزنن 

اخه تلاش و زحمت باید کم کم تاثیر بذاره و پیشرفت کنن نه اینکه یک دفعه بترکونن ،اینا پول نداشتن یه کاب ...

من خودمونو میگم راه دور نمیرم ی خونه اپارتمانی داشتیم با ی ماشین ایرانی  توانشو داشتیم ماشینمونو عوض کنیم خارجی سواربشیم اما سرمایه گذاری کردیم پدرم مارو مسخره میکرد که شماخسیسن فلانین که از پولتون استفاده نمیکنید چندسال سختی کشیدیم تا تویکسال هم شوهرم ی فروشگاه بزرگ با سرمایه چندمیلیاردی زد ماشین خارجی خریدیم خونه ویلایی خریدیم

اتفاقا ماروهم میدیدن میگفتن تو کار موادن،زیرخاکی پیدا کردن و...

اماکسی نبود اون روزای سختمونو ببینه

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂
بعید میدونم  اخه شوهره یه مدت نبود همش ماموریت بود میگفتن

همون در حال استخراج زیر خاکی بوده 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

قطعا غیر ازاینکه شوهره کارمنده یه کار دیگه هم انجام میدن حالا حلال و حرامش رو خدا میدونه

عزيزم خودت میخوای وضعتون بهتر شه ذکر استغفار رو روزی ۴۰۰ بار تا ۶۰ روز بگو 

خودم گفتم و نتیجه دیدم