2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

374 بازدید | 34 پست

کسی انجام داده راضین ازاین عمل واینکه آیا کسی اینجا هس که خمین زندگی کنه وپیش دکتر سارا مستوفی عمل کرده باشه؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست...آیا حس جنسیتون کمتر شده؟

من چندروزه دارم تحقیق میکنم اکثرا گفتن حسشون ازبین رفته اوناییم که گفتن راضین فقط تبلیغ دکتر کردن

دوستم انجام داد هنوز بعد یکسال اذیته اگر شدید نیست وبرای همسرت مهم نیست بیخیال شو 

شوهرم اصلا تو خط این چیزا نیس خودمم اصلا اذیتم نیستم فقط زده به سرم که جراحی کنم مثه فیلما😀

شوهرم اصلا تو خط این چیزا نیس خودمم اصلا اذیتم نیستم فقط زده به سرم که جراحی کنم مثه فیلما😀

نکن خواهر من درد مند میشی شوهرت رو هم بیچاره می کنی 

این دوستم میگه یکسال به سختی باهمیم سه چهار بار بیشتر نتوانسته رابطه داشته باشه مدام اذیت وخونریزی هم داره