2777
2789

سلام لطفا اگه کسی میدونه میشه راهنمایی کنه که طلاق یک طرفه از طرف مرد چقد زمان میبره؟ بدون وکیل هم میشه پیش رفت ؟ اگر با وکیل باشه چقد زمان میبره و بدون وکیل باشه چقدر ؟

اگر زن اعتراض بزاره طلاق ممکنه صورت نگیره ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره به توافق رسیدن سر مهریه،نفقه،جهیزیه وهزار داستان،جلسات مشاوره و...معمولا زیر ۵ماه نمیشه

عقد هستن و زن هم باکره هست 

این ها تاثیری در روند طلاق داره ؟

حق طلاق با مرد هست و حقوق مالی زن که تادیه بشه طلاق هم صورت میگیره  پروسش هم دیگه معمولاً کمتر ...

اگر زن اعتراض بزاره چقدر طول میکشه ؟

۷.۸ ماه بدون وکیل ؟

اگر زن اعتراض بزاره چقدر طول میکشه ؟ ۷.۸ ماه بدون وکیل ؟

بیشتر بستگی به شعبه داره، ولی معمولاً همین یا شاید بیشتر هم طول بکشه 

اینا مواعد قانونی هستن چه وکیل باشه یا نه باید طی بشه 

بیشتر بستگی به شعبه داره، ولی معمولاً همین یا شاید بیشتر هم طول بکشه  اینا مواعد قانونی هستن چ ...

سوال اخرم بپرسم😂

پس گرفتن وکیل باعث نمیشه زودتر انجام بشه ؟

سوال اخرم بپرسم😂 پس گرفتن وکیل باعث نمیشه زودتر انجام بشه ؟

خب حقیقتا  وکیل که پیگیر باشه تو به نوبت افتادن پرونده هم موثر هست 

مثلا بعضی از شعب میبینی پرونده رو گذاستن همون گوشه تا کی حالا پیگیری بشه، در این جور مواقع که وکیل باشه و پیگیری که زودتر هم به جریان میفته.. 

هزینش بیشتر از ۱۰ ملیون میشه ؟ ببخشید این دیگه سوال اخرمه ممنون وقت گذاشتی❤

اگ توافق کنن خیر،کلا پوسش تا داخلش نباشی هیچ چیش قابل پیش بینی نیس،حالا طلاق یا هر داستان حقوقی دیگه،حالا سوال من،علت درخواست طلاق چیه؟مردا معمولا بخاطر مهریه هم شده خودشون درخواست نمیدن