2777
2789
عنوان

چجوری تو یه خونه باهاش زندگی کنم!!!!

699 بازدید | 24 پست

خیانت میکرده بهم همیشه حرفای بدی بهم میزد که دلمو بشکنه منم حساس خانوادمم هیچوقت بهم محبت نمیکردن کمبود محبت داشتم همیشه شوهرمم همیشه همه جوره دلمو شکسته خانوادمم پشتم نیست برای جدا شدن و میگن اگ جدا میخوای بشی انتظار نداشته باشی کمکت کنیم از لحاظ مالی و باید خودت کار کنی راستش دیگه از همه مردا متنفرم میخوام جدا بشم با دو تا دخترم تنها زندگی کنم و خوش باشم و تو ارامش باشم الان مجبورم یکی دوسه سالی بمونم با شوهرم زندگی کنم تا بتونم یکم پول جمع کنم و بتونم خونه ای چیزی اجاره کنم و یه کاری توی خونه واسه خودم راه بندازم 

فقط نمیدونم با این اوضاع که ازش متنفرم چجوری رو یه بالشت بخوابم باهاش و به درخواست های ... چه جوابی بدم و چجوری تحمل کنم نمیخوامم بفهمه که تو فکرمه پول جمع کنم و جدا بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی امشب از دستش نا امید شدم بحاطر یه مسعله ای افتاده زندان امروز فردا ازاد میشه دوماهه زندانه بعد هر روز از اونجا دوسه بار زنگ میزنه یه یاعت مشخصی من دیدم از صبح زنگ نزد جونم داشت به لبم میرسید که چی شده بعد زنگ زد گفت سرم شلوغ بوده داشتم مسابقه کشتی رو نگاه میکردم واسه همبن زنگ نزدم بعدم سریع قطع کرد برای خودم متاسف شدم که با دوتا بچه کوچیک بغلی راهرو های دادگاه رو پایین بالا میرم که ازادش کنن هر وقت میرم همه با ترحم میگن آخب با دو تا بچه شیر خواره اومدی جدا بشی و نمیدونن قضیه چیه اینموری حالمو بد میکنن بعد اون تو زندان انقد بهش خوش میگذره که کشتی نگاه کردنش واجب تر از زنگ زدنشه که ادمو از نگرانی در بیاره 

الکی بگو رفتم دکتر گفته hpvداری نمیشه رابطه داشته باشیم اونم چون خیانت کرده احتمال بالایی میده تو رو مبتلا کرده‌.اما اینو بدون اکثر مردا خیانت میکنن اگه میخوای جدا بشی باید بپذیری ی احتمال زیاد مرد بهتری نمیاد تو زندگیت و مسولیت دوتا دختر با این گرونیا مجبورت نکنه خودت از سختی شرایط بری تو زندگی خانمای دیگه ببخش اینو گفتم فقط خواستم بدونی ممکنه تو شرایط سختی قرار بگیری وگرنه کیه ک تحمل مرد خیانتکار و داشته باشه و حق داری ازش بدت بیاد 

هنوزم خیانت میکنه و باهات بد رفتاره؟

فعلا زندانه اما این موجود عوض نمیشه تازه منو مقصر خیانتاش میدونه و میگه چون تو بهم فوش دادی رفتم خیانت کردم بهت 

الکی بگو رفتم دکتر گفته hpvداری نمیشه رابطه داشته باشیم اونم چون خیانت کرده احتمال بالایی میده تو رو ...

اون از خودش مطمعنه میگه دنبال زنای نمیرم که با همه بوده باشن و فردا بهم انگ بی ناموسب هم میزنه 

فعلا زندانه اما این موجود عوض نمیشه تازه منو مقصر خیانتاش میدونه و میگه چون تو بهم فوش دادی رفتم خیا ...

حتما تلاش کن استقلال مالی بدست بیاری اگه فکر جدایی هستی همه جوانب رو درنظر بگیر تا بعد طلاق  برات سخت تر نشه شرایط

الکی بگو رفتم دکتر گفته hpvداری نمیشه رابطه داشته باشیم اونم چون خیانت کرده احتمال بالایی میده تو رو ...

منو این اولا انقدر همو دوست داشتیم همه مخالف بودن فرار کردیم تو رو همه واستادیم از ۰ شروع کردیم .خواستم بگم این کسی بود که عاشقش بودم اینجور از اب دراومد وای به بقیه ادما 

اون از خودش مطمعنه میگه دنبال زنای نمیرم که با همه بوده باشن و فردا بهم انگ بی ناموسب هم میزنه 

عی بابا پس لوول داره تو خیانت ماشالا‌. خب اینکه زندانم رفته ،خیانت هم کرده ،بد رفتارم هست مثلا کلا بگی نمیتونی رابطه داشته باشی باهاش میخواد چکار کنه؟ بره خیانت کنه؟ همه اینا خودش دلیل محکمی هست ک قبولش نکنی 

منو این اولا انقدر همو دوست داشتیم همه مخالف بودن فرار کردیم تو رو همه واستادیم از ۰ شروع کردیم .خوا ...

اره متاسفانه بین مردا آدم خوب و پرفکت کمتر از خانماست خودتو بزن ب افسردگی ای چیزی

حتما تلاش کن استقلال مالی بدست بیاری اگه فکر جدایی هستی همه جوانب رو درنظر بگیر تا بعد طلاق  بر ...

اره واسه همین میخوام یه کم پول جمع کنم پشتوانه مالی داشته باشم بعد جدا بشم البته از زندان بیاد بخاطر خیانتاش مجبورش میکنم حق طلاق و حضانت بچه هارو بده بهم بعد چند سالم جدا میشم بره جونش در بیاد مهریه پرداخت کنه اونجوری نمیتونه مهریمو هم با کلک و این حرفا که ببخش تا طلاقت بدم یا ببخش تا حضانت بچه هارو بهت بدم هاپولی کنه و قصر در بره