2777
2789
عنوان

شوهر و ازدواج اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 9918 بازدید | 36 پست

الهی بگردم 💔الان طلاق گرفتی یا داری زندگی میکنی؟ منم یه خواستگار داشتم ازش متنفر بودم رد کردم روزی که میخواستن بیان خواستگاری کلی گریه کردم مثل روح شده بودم حتی یه کرم نزدم   الان فهمیدم اونا با مامان و بابام بریدن و دوختن یه بار دیگا بیان خواستگاری و عقد💔😭😭

من نمیفهمم وقتی یکی محل سگ نمیذاره چرا نمیفهمن نمیخوامش

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه می خوای داستان زندگیت بگی بهتره عضو انجمن 98iaبشی اونجا پارت پارت بذاری اینجا که خونه مادر بزرگه نبست صبر کنی همه جمع شن به هرحال به امید اینکه هیچکس ازدواج اجباری نکنه 

من بازم حسرت روزی رو میخورم ک دیگران واسم تصمیم گرفتن و خودم کاری نکردم و نجنگیدم کاش اون روز میبود ...

عزیزم میشه جوابمو بدی 

من دوستم صمیمیم دیقا این بلا سرش اومده

چه داستان تلخی به امید اینکه تعصبات از خانواده ها بره و جامعه به بلوغ برسه 18 که سن ازدواج نیست سن قانونی ازدواج  30 تا اون باید جوونی کنی در به در دنبال کار بعد هم یه ازدواج شاعرانه عاشقانه کنی پا به پا بسازید با هم زندگی خیلی دلم سوخت به امید اینکه دیگه همچین داستان های تلخی نشنویم طفلک بی چاره 😭😭🔥🔥حتی اگه همسن من هم باشند دلم می سوزه