2777
2789
عنوان

کسی ک واقعا عاشق کسی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 22 پست

گذر زمان باعث میشه عادت کنی

و وقتی عادت کنی یه حس عجیبیه انگار توی یه باتلاقی دوسش داری ولی عادت کردی به نبودنش برای همیشه

توی قلبت همیشه یه خلا هست 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک واقعا عاشق باشه الزایمر هم بگیره عشقشو فراموش نمیکنه و اما کسی ک وانمود کنه مودش بعد از چن وقت ...

نظراتتون خیلی برام جذابه لطفا بازم بگین میخام نظر اکثریت بدونم

من+نی نی+باباش=❤

😔😔😔😔اخ چقد سخته

اونقدری سخته که همیشه میگم کاش هیچکس تجربه اش نکنه جالب اینه دیگه هیچکس به دلت نمیشینه و حتی اگه روزی تصمیم بگیری دوباره وارد رابطه بشی از همون اول میدونی که قراره با عقلت پیش بری چون قلبت همیشه به اسم همون یک نفر هست صرفا شاید بعد از یه مدت طرفت رو فقط دوست داشته باشی یه دوست داشتن عاقلانه که من خودم این رو بیشتر از عشق کورکورانه می پسندم تو فقط یه بار زندگی میکنی این حقته که سالم زندگی کنی و سالم زندگی کردن عاقلانه تصمیم گرفتن رو می طلبه

این حرفارو همه کس قبول نداره چون همه کس تجربشون نکرده ولی همه عین واقعیته

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

اونقدری سخته که همیشه میگم کاش هیچکس تجربه اش نکنه جالب اینه دیگه هیچکس به دلت نمیشینه و حتی اگه روز ...

کاملا صحیح. کاملا قبول دارم ارزو میکنم خدا همچی بلایی سز هیچکس نیاره

من+نی نی+باباش=❤