2777
2789
عنوان

مادرای عزیز که بچه اول داشتین

213 بازدید | 26 پست

آیا بعد زایمان خانواده شوهر به شما کمک کرد درنگهداری بچه اون اوایل پیش مادرتون موندین واین که کمک مالی کردن ومیکنن آیا وهدیه چی دادن ؟؟؟چشم روشنی واین که مادر شوهر عاشق پسربچه بود یا دختر بچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

براش فرقی نداشت دختر یا پسر.دوتام النگو گرفت مادرشوهرم‌.عموش گوشواره گرفت عمه هاشم پول دادن.بعد زایمانم خونه مامانم بودم ولی مادرشوهرم اصرار کرد بیا بزا منم مواظبت باشم دو روز رفتم خونه مادرشوهرم.دو روزم جاریم به زور برد خونشون

چقدر سوال. ولا برا بچه اولی بیشتر کمک کردن برا دومی مادرشوهرم چند روز موند کمکم نکرد فقط میخورد میخوابید. دست تنها بزرگشون کردم تفاوت سنیشونم کنتر از دوسال بود‌. شوهرم و خانوادشم که کلا عشق پسرن🥴شانسشون بچه دومم با اینکه انومالی گفته بود دختره ولی ب دنیا اومد پسر بود😐😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

کمک مالی و نگهداری خیر ..

کادو بچه ی اول یه جفت گوشواره.

دومی ۵۰هزار تومن پول.

هی دعا میکرد ک پسر باشع،در حالی ک من ۱۱هفتگی آزمایش داده  بودم و میدونستم دختر😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

این چیزا تو هر خانواده ای با توجه به وضع مالی و....متفاوته نمیشه مقایسه کرد

یکی پولش زیاده یکی کم

یکی زیاد اجتماعی نیس ذوق و شوقشو نشون نمیدخ یکی برونگرا س

یکی مریضه نمیتونه کمک بده یکی دست و پا دار و زرنگه میاد همه کار می‌کنه

ازاون گذشته بعضی عروسا خودشون باعث میشن این محبت‌ها رو بیشتردریافت کنن و بعضی ها جفتکذمیندازن همه رو فراری میدن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من خونه مادرم وخواهرام کمک کردن کمک مالی شون هم یک تومن چشم روشنی دادن خونواده شوهرم

چه قدر خونه مادرت موندی  خواهر شوهرمم الان ۲ ماه خونه مادرشه شوهرش دوماهه بچه خودشو ندیده یعنی از،بعد زایمان زنشو با بچشو گداشت خونه مادر زنش رفت الان همه خرج بچه با مادر شوهرمه شوهرم سر این قضیه حساس شده

چرا عاشق نیس برای چی چه قدر پیش مادرت موندی

نیست دیگه چون فقط عاشق خودش و دخترش ه و برا من اصلا مهم نیست ،اینجوری حتی راحتترم،ده روز پیش مامانم بودم بعد شم مامانم  زیاد میومد بهم سر میزد تا راه افتادم 

چه قدر خونه مادرت موندی  خواهر شوهرمم الان ۲ ماه خونه مادرشه شوهرش دوماهه بچه خودشو ندیده یعنی ...

ده روز موندم شوهرمم شام وناهار میومد شب میرفت خونه خالی نمونه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....