2777
2789
معلم نیستم ولی پیش معلم نشستم بپرس ازش میپرسم

اول بپرسید مدریه دولتی بهتر یا غیر انتفاعی    بعدش چه کنم که درس بچم تو  ابتدایی    قوی بشه از پایه  

سوم    چکار بکنم  دست خطش خوب بشه 

و چهارم چه کنم  روخوانیش  خیلی خوب باشه  

با بچه ای که  تمرکز کافی نداره چطور کار کنم  .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم نیستم ولی پیش معلم نشستم بپرس ازش میپرسم

خیلی  نگرانم  بابتش  خودمم خیلی  اعصاب ندارم    میترسم تنبل بشه  ... اصلا دقت تمرکز نداره  .... هی  حواسش یجای  دیگس       معلم خصوصی  باید براش بگیرم  چه کنم  اگ راهنماییم کنه یک دنیا  ازش ممنون میشم 

اول بپرسید مدریه دولتی بهتر یا غیر انتفاعی    بعدش چه کنم که درس بچم تو  ابتدای ...

برای روانخوانی فقط همون متنای کتابو بخونه.. ۱۰ بار ۲۰ بار هرجقد ک تونست واضح و روان بخونه اونقددد بشینه بخونه ک دیگ تپق نزنه..چاره ی روان خوانی فقط تمرین زیاد متنای درسی کتاب فارسیه

مدرسه ام دولتی یا غیر انتفاعیش فرق نداره ببین کجا رسیدگی بهتر میکنن و معلم فعال تری دارن

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
کلاس چندمه

معلم  هرچی میگ  این  دیر میفهمه      اصلا حواسش ب معلم نیست       هی  یا تو فکر  فرو‌میره  یا   با یه چیز بازی میکن   ....  من  از دپر معلمش  گفتم درو باز کن ببینم           میدیدم خیلی دیر میگیره      

خیلی  نگرانم  بابتش  خودمم خیلی  اعصاب ندارم    میترسم تنبل بشه  ...

از بچه ی ۸ ۹ ساله توقع نداشته باشین یساعت بشینه درساشو بخونه بدون حرکت..تو قالب بازی و شعر باهاش تمرین کنید..یا از روشای تشویقی مثلا اجازه ی تلویزیون دیدن و بازی با گوشی نداره تا درساشو کامل یاد بگیره

یا اگر این متنو اونقدر تمرین کنی ک بتونی واضح برام بخونی میریم‌پارک

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺