یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول بپرسید مدریه دولتی بهتر یا غیر انتفاعی بعدش چه کنم که درس بچم تو ابتدای ...
برای روانخوانی فقط همون متنای کتابو بخونه.. ۱۰ بار ۲۰ بار هرجقد ک تونست واضح و روان بخونه اونقددد بشینه بخونه ک دیگ تپق نزنه..چاره ی روان خوانی فقط تمرین زیاد متنای درسی کتاب فارسیه
مدرسه ام دولتی یا غیر انتفاعیش فرق نداره ببین کجا رسیدگی بهتر میکنن و معلم فعال تری دارن
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
معلم هرچی میگ این دیر میفهمه اصلا حواسش ب معلم نیست هی یا تو فکر فرومیره یا با یه چیز بازی میکن .... من از دپر معلمش گفتم درو باز کن ببینم میدیدم خیلی دیر میگیره
از بچه ی ۸ ۹ ساله توقع نداشته باشین یساعت بشینه درساشو بخونه بدون حرکت..تو قالب بازی و شعر باهاش تمرین کنید..یا از روشای تشویقی مثلا اجازه ی تلویزیون دیدن و بازی با گوشی نداره تا درساشو کامل یاد بگیره
یا اگر این متنو اونقدر تمرین کنی ک بتونی واضح برام بخونی میریمپارک
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
عزیزم این بچه تازه میخواد بره کلاس اول قرار نیست کنکور بده بزار راحت باشه بهش سخت نگیر که از درس زده بشه اینو تجربه ثابت کرده بچه با بازی درس یاد میگیره