2777
2789

گفتی برنامه 

بابام الان برنامه مامانمو مسخره میکرد   

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادمی نیستم که مثلا دفتر بیارم تایم بندی کنم که چیکار کنم و اینا ولی ذاتا اول صبح که بیدار میشم همون موقع تمام کارایی که باید اون روز انجام بدم تو ذهنم میسپرم بعدم سریع یه حساب کتاب میکنم که به چه ترتیبی انجام بدم که همش عملی شه.همیشه هم به همه کارا میرسم

🥲😂تلپاتی به این میگن 

مامانم الان نشسته بود سر سفره گفت که میخام برنامه داشته باشم 

بابام یه دفعه غدا گلوش گیر کرد همش میخندید  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
من ادمی نیستم که مثلا دفتر بیارم تایم بندی کنم که چیکار کنم و اینا ولی ذاتا اول صبح که بیدار میشم هم ...

الان مثلا من برنامه ریزی میکنم ها روتین زندگیمو خوب انجام میدم ولی مثلا وقتی می‌خوام درس بخونم طبق برنامه پیش نمیرم 

عهههه 😂😂😂🙋🏻‍♀️ پدرتون الان حالش خوبه؟

مامانم گفت که میخام صبح 5 پا شم پلاتیس برم 

ماسک بزنم 

وان گلپر با قلاب برم ..

خب الویت های شما برچه اساسیه؟🥺🙋🏻‍♀️

من که درس میخونم . مثلا میگم تا تایم فلان تست هامو تموم میکنم بعد یکمی گیم میزنم یاهم بیرون میرم.

ولی در مورد زندگی همونایی که گفتم. و نوشتن مهم ترینه

مامانم گفت که میخام صبح 5 پا شم پلاتیس برم  ماسک بزنم  وان گلپر با قلاب برم ..   ...

😂😂😂🙋🏻‍♀️وای مامان منم همینه ها بعد فرداش میبینی بنده خدا انقد کار داره که نمی‌رسه به اون کارایی که میگه

من که درس میخونم . مثلا میگم تا تایم فلان تست هامو تموم میکنم بعد یکمی گیم میزنم یاهم بیرون میرم. و ...

خیلی ممنونم قربونت که نظرتو نوشتی و راهنماییم کردی🥲❤️