2777
2789

همه ادم ها مشکل دارن ولی بعضی از ادما جنس غم و مشکلاتشون با بقیه فرق داره  من همیشه به  اونایی که تو مشکلاتشون روحیه بالایی دارن واقعا غبطه  میخورم  اونایی که روحیه جنگجو دارن اونایی که با وجود همه ی حرفای منفی اطرافیانشون بازم تسلیم نمی شند  کسایی که اولویتشون خودشونن  کسایی که به خودشون  ایمان دارن  برای زیستن تلاش می کنند اینجور ادما میتونن قهرمان زندگی شما هم باشن رفاقت باهاشون میتونه از شما هم یه دختر قوی بسازه🥰💪

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
مرسی 😘😁

😍🫂

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا خیلی خوبه آدم اینطور باشه الهی خدا به همه صبر و قدرت جنگیدن با مشکلات رو بده

آمین