2777
2789

چندین سال مستاجر بودم هرکی پامیشد میرفتم جاش (استثنا دوبار تمیز بود البته )  پشت گاز چرب وروغنی هااااا .دسشویی افتضاح .کاشی های اشپزخونه فقط باتاید وسیم ظرفشویی میسابیدم ..حمام جرم گرفته .شیرآلات جرم گرفته .داخل کابینتا چرب ولک ادویه .چهارچوب پنجره ها کثیف .دور کلید پریزهاسیاه .بالای کابینت چرب وسیاه تاحدی که فقط با اسکاچ زبر وتاید باید میسابیدی .درها وکنار دستگیره در سیاه .پنجره ها کثیف .

موکت ها کثیف وپرلک .همه ادعای تمیزی دارن .چندتاشون حتی آشنا بودن ومن خونه هاشون رفته بودم نکگو فقط ظاهر خونه تمیز نگه میداشتن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شکا حساسم و تماک این چیزایی رو ک گفتی رو مدام تمیزمیکنم حتی هرسه روز بالای کابینتام رو هم دسک ...

شما دیگه خیلی حساسی بالا کابینت اینقدر م زود زود کثیف نمیشه .میتونی روزنامه ومجلس باطله بندازی بالای کابینت چند وقت یه بار میندازی دور ودستمال نمدار میکشی 

شما دیگه خیلی حساسی بالا کابینت اینقدر م زود زود کثیف نمیشه .میتونی روزنامه ومجلس باطله بندازی بالای ...

ی چن وقته همینکارو کردم ولی خب بازم ی جوریم بازم تمیزمیکنم اما بازم حس میکنم کثیفم

يعني تميزيم چيزيه ك بخوان ادعاشو كنن و الكي بگن!؟😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

[QUOTE=310551117]بعضی ها هم خیلی کارها بلد نیستن،مثلا من دیدم که طرف واقعا کابینت ها و داخل کابینت ها همه تمیزه یا یخ ...[/QUOTEاره وحیاطشون .حیاط فقط باید یه شلنگ آویزون باشه ویه جارو خاکروبه وسط اشغال .نه شبیه انباری