خواهر من وقتی بچهاش ۷ ماهه بود بینیشو جراحی کرد هفت هشت روز من و مادرم پیشش بودیم بچه رو نگه داشتیم بعد از اینکه گچشو برداشت خودش به بچه رسیدگی میکرد و خونه زندگیشو میچرخوند
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میترسم سرما نخورم مادرم وخواهرم هستن اتفاقعا قراره عید سال عروسیش بگیره میگه الان عمل کن بعد نمیتونم ...
عمل کن تا بزرگتر نشده وگرنه بچت گیر میده به چسب صورتت هی میخواد ببینه چیه هی دست بزنه به دماغت الان کوچیکتره راحت تری. سختی خاصی هم نداره فقط دو سه روز اول چون نمیتونی خوب نفس بکشی و خوب بخوابی یکم کلافه کنندست همین
خیلی سخته نفس کشیدن من بخاطر همین تنفس استرس شدید دارم 😭
وا نه بابا چه سختی ای. بینیت کیپه باید دو سه روز از دهان نفس بکشی فقط همین. یکم گلوت خشک میشه باید مدام آب کنار دستت باشه گلوت رو تر کنی. من که اذیت نشدم اصلا ورم و کبودی هم نداشتم هیچی. فقط دو سه روز اول یکم حس کلافگی داره