2777
2789

میخوام عمل بینی کنم اما بچه 11 ماهه دارم میترسم سختم نباشه مادرم با خواهرم میان 20 روزی کمکم بچم هم شیر خودم میخوره هم شیرخشک 

.......... بعدشم یک ماه دیگه میخوام عمل کنم بنظرتون فصلش خوبه 

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐

خواهر من وقتی بچه‌اش ۷ ماهه بود بینیشو جراحی کرد هفت هشت روز من و مادرم پیشش بودیم بچه رو نگه داشتیم بعد از اینکه گچشو برداشت خودش به بچه رسیدگی می‌کرد و خونه زندگیشو می‌چرخوند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم ۱۴ ماهش بود عمل کردم مشکلی نداشتم. اره هوا خنک تر باشه راحت تری فقط مواظب باش اصلا سرما نخو ...

میترسم سرما نخورم مادرم وخواهرم هستن اتفاقعا قراره عید سال عروسیش بگیره میگه الان عمل کن بعد نمیتونم بیام کمکت 

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
دختر دایی من عمل کرد  مامان و خالش کمکش بودن  راحت بود  نترس  انجام بده  ...

ترس فقط واسه اینکه که تو اتاق عمل اتفاقی نیوفته نمیرم 

میترسم سرما نخورم مادرم وخواهرم هستن اتفاقعا قراره عید سال عروسیش بگیره میگه الان عمل کن بعد نمیتونم ...

عمل کن تا بزرگتر نشده وگرنه بچت گیر میده به چسب صورتت هی میخواد ببینه چیه هی دست بزنه به دماغت الان کوچیکتره راحت تری. سختی خاصی هم نداره فقط دو سه روز اول چون نمیتونی خوب نفس بکشی و خوب بخوابی یکم کلافه کنندست همین 

عمل کن تا بزرگتر نشده وگرنه بچت گیر میده به چسب صورتت هی میخواد ببینه چیه هی دست بزنه به دماغت الان ...

خیلی سخته نفس کشیدن من بخاطر همین تنفس استرس شدید دارم 😭

خیلی سخته نفس کشیدن من بخاطر همین تنفس استرس شدید دارم 😭

وا نه بابا چه سختی ای. بینیت کیپه باید دو سه روز از دهان نفس بکشی فقط همین. یکم گلوت خشک میشه باید مدام آب کنار دستت باشه گلوت رو تر کنی. من که اذیت نشدم اصلا ورم و کبودی هم نداشتم هیچی. فقط دو سه روز اول یکم حس کلافگی داره 

وا نه بابا چه سختی ای. بینیت کیپه باید دو سه روز از دهان نفس بکشی فقط همین. یکم گلوت خشک میشه باید م ...

انشاالله که همین عملم بخیر بگذره