2777
2789
عنوان

بی بی چک هام جوری منفیه که انگار دارن بهم فحش میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست
مشخصه وقتی میخواد آزاد بشه درد دارم لگن و تخمدانم 

خوشبحالت ..من علائمی حس نمیکنم فقط گاهی وقتا نیاز جنسی بیشتر میشه این دلیل میشه ک اونروز تخمکذاریم باشه؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
خوشبحالت ..من علائمی حس نمیکنم فقط گاهی وقتا نیاز جنسی بیشتر میشه این دلیل میشه ک اونروز تخمکذاریم ب ...

نه عزیزم وقتی نزدیک پریود میشی این حس و اکثرا دارن 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چشم انتظار بچه هستید

برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگاه پزشکی،پیش کاراموزا نرید

مزاج بدنتون مشخص میکنن و بر طبق اون داروی بدون عوارض گیاهی میدن که رحم و تخمدان گرم و فعال شه و تنبلی کنترل شه

داروهای شیمیایی فقط بیشتر عوارض دارن و به محض قطع کردن دوباره مشکل ایجاد میکنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
وای خدا چقدر دنیا عجیبه من دیروز با گریه وزاری ودست وپای لرزون بی بی چک گذاشتم از ترس جرئت نداشتم ن ...

دقیقا من رفته بودم دکتر قرص سقط نمیداد بهم من گریه میکردم برای قرص دوتاخانم اونور میگفتن ۷ ۸ ساله اسیر دکتریم تا بچه دار بشیم

واقعا ادم از کار دنیا سر در نمیاره

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
آخرش چی شد سقط کردی؟

اره خداروشکر ایشالا که شماعم به اونیکه میخای برسی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت