2777
2789

سلام

همین اول بگم من حسودی نمیکنم

دوستم رفته شمال بعد هر روز زنگ میزنه میگه فلان کارو انجام دادیم

بعضی از چیزایی که زنگ میزنه خبر میده خانوادگیه 

اصلا نباید به من بگه

واقعا این چیزا به من هیچ ارتباطی نداره

مثلا میگه : رفتم پاساژ لباس خریدم 

یا میگه : تو راه عموم با بابام دعوا کردن 

آخه این چیزا به من هیچ ربطی نداره

چیکار کنم که زنگ نزنه و اطلاع نده؟

اگر بهونه بیارم موقعی که بر میگرده زنگ میزنه همه چیزا رو تعریف میکنه

یک عدد احمق هستم🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عین خواهر منه 

زنگ میزنه زیر ۴۵ دقیقه حرف نمیزنه 

الان فلان کردم ....همه رو میگه 

من اصلا اطلاعات نمیدم 

متاسفانه اینجور ادما خیلی دهن لق هستنا اطلاعات نده زیاد از زندگیت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اینقدر تنهاست که حتی تو مسافرتم یکیو نداره باهاش حرف بزنه، اگه خوشت نمیاد مستقیم بهش بگو 😢

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شاید دوست داره حرف بزنه خب حالا چی میشه مگه

خب بعضی چیزا خانوادگیه 

مثلا چند دقیقه پیش بهم گفت عموم با بابام دعوا کردن

اگر بره شهربازی یا از خوش گذرونی هاش تعریف کنه خوشحال هم میشم

یک عدد احمق هستم🎀

تلفن هاشو به هر دلیلی یکی درمیون جواب بده موقع تعریفش هم هی بگو وای غذام سوخت وای بچم گریه میکنه وای مامانم صدام میکنه بابام کارم داره با داداشم میرم بیرون بعد دیگه خودش اتوماتیک وار این قضیه رو تمومش میکنه چون متوجه میشه براش جذاب نیست شما تا وقتی با ارامش به حرفاش گوش میدی بدن کوچکترین اعتراضی اون فکر میکنه براتون جالبه و مدام ریز جزییات رو بیشتر میکنه

پس نگو دوستم بگو همکلاسی یا اشنا ...دوست یعنی به درددلش وبه حرفاش با جون ودل گوش بدی والا من ودوستام از جیک و پوک هم خبر داریم میرفتم سفر یه جورابمـ میخریدم میگغتم بش باذوق الان براب دوستی هم کلاس میزارن ما ازمدرسه میومدیم لباس فرم و در نمیاوردیم بهم دیگه زنگـمیزدیم