2777
2789
عنوان

بچه سوم رو باردارم خیلی ناراحتم

2621 بازدید | 72 پست

ناخواسته باردار شدم خودمون هم نمیدونیم کی و چطوری این اتفاق افتاده چون رعایت میکردم و از این بابت خودمم واقعا خیلی ناراحتم چون بچه هام هنوز کوچیکن

دوقلو هام ۱۸ماهشونه امروز رفتم بهداشت واکسنشون بزنم مادرشوهرم به خانم مسئول بهداشت گفت که عروسم بارداره براش پرونده بارداری تشکیل بده زنه یک جوری با تاسف نگاهم کرد و گفت که خودت خواستی باردار شی؟ و آخرش هم برام انجام نداد گفت برو دو روز دیگه بیا

خیلی ناراحتم از واکنش مردم هرکی میفهمه باردارم یه چیزی بارم میکنه

من مشکل تنبلی تخمدان دارم سر دوقلو ها به سختی باردار شدم این یکی واقعا نمیدونم چطوری....... 😔

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنه تو بهداستچقد احمق و بی تربیته

یجوری می دی تو دهنش که فکش کنده شه

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

خوب بود خونت سوت و کور بود مثل خیلی ها تو انتظار یکیش بودی؟ اتفاقا فاصله سنی کمتر باشه بهتره باهم بزرگ میشن. خوشحال باش شاید این یکی بیشتر از اون دوتا بدردت بخوره هیچ کار خدا بی حکمت نیست، انشاله فقط بگو سالم و صالح باشه❤

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

چرا ناراحتی عزیزم مگه قراره خرجشو کسی بده با کسی دیگه بزرگش کنه این حس گناه چیه داری از بارداریت لذت ببر حتما خیری داره ان شالله به سلامتی بغلش کنی فکر کن در اینده چه خانواده پرجمعیتی قراره بشید سه بچه سه عروس و داماد کلی نوه😍 دیگه به قبل فکر نکن که چطور شد چی شد و ... به حال فکر کن و از شرایطت لذت ببر اون خانومه هم بیجا کرده نگاه بدی کرده سری بعد هم نگاه بدی کرد برخورد کن بگو مشکلی دارید کوبنده و قاطع به اون چه مربوطه 

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

والا قبلا که ما سه تا بودیم میگفتن فرزند کمتر زندگی بهتر تو مدرسه و همه جا تحقیر میشیدیم الان که بزرگ شدیم هرجا میریم دکتر درمانگاه هرجا زور و ژور اصرار دارن باردار بشید و با این شرایط بد اقتصادی زورکی افزایش جمعیت میخوان نترس کسی بد نگات نمیکنه! فقط اگه شرایط مالیت خوب‌نیست دیکه حواست به جلوگیریت باشه یه حواس پرتی قیمت یک عمذ کمبود و بدبختی یه نفر تموم میشه! اکه اوضاع مالیتم خوبه کمکی بگیر وگرنه با نگهداری دوقلو که خودش کلی سخته و یه بچه جدید خیلی تحلیل میری.