2777
2789
عنوان

تولدم مبارک باشه😍

140 بازدید | 16 پست

امروز شمع ۲۶ رو فوت کردم 

مینویسم برای خودم که بمونه برام

یادت باشه بعد خدا خودت رو داری 

همههههه ادمای دور و برت به فکر خودشونن

توقع نداشته باش تا ناراحت نشی

به حدی محبت کن که اگر بی محبتی ازشون دیدی نگی کاش نمیکردم

اولویت اول خودت باش

دوسش داشته باش اما از خودت نگذر

کمکش کن و کنارش باش اما اول خودتتت

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

مبارک باشه عزیزم❤️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسافرت خوش گذشت

جات خالی😁❤️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

عزیزم برسی ب هرچی دوست داری ارزوهات برات خاطره شن

بهترینا سهم دلت🧚🏻‍♀️💃🏻

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ممنونم خوش قلب

❤️🫂

اعتماد نکن دلت نسوزه  و در اخر همه چی ب تخمت باشه  HBD🧡

مرسیی😂👌👍

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
عزیزم برسی ب هرچی دوست داری ارزوهات برات خاطره شن بهترینا سهم دلت🧚🏻‍♀️💃🏻

ممنونم عزیزم