2777
2789

امسال میخوا پایه دوم تدریس کنم  اشنایی ندارم 

میشه راهنمایی کنید  و قبل سال اگه چیزی نیازه بدونم که تهیه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا ...بچه من میره کلاس دوم ..با تاپیک شما دلشوره گرفتم ...نکنه معلم دختر منم تجربه نداشته باشه

بلاخره هرمعلمی سال اول تدریس روگذرونده

بنظر من ۴۰ درصد معلم تو یادگیری ماثره و ۶۰ درصد اولیا

خدا جون من دیابت ندارم بخدا،یکی دوتا اتفاق شیرین تو زندگیم رقم بزن😒😒

[QUOTE=310516240]یا خدا ...بچه من میره کلاس دوم ..با تاپیک شما دلشوره گرفتم ...نکنه معلم دختر منم تجربه نداشته باشه[/QUOTE

خانوم عزیز پارسال بین ۴ کلاس من کلاس اول بودم  و سال اولم بود مثل  امسال  و کلاس من بهترین بود و همکارا دیگه همه ۱۵ سال سابقه تدریس.دلیل نیست چون سال اوله تدریس این پایه رو  میکنم علم نداشته باشم 

[QUOTE=310516240]یا خدا ...بچه من میره کلاس دوم ..با تاپیک شما دلشوره گرفتم ...نکنه معلم دختر منم تج ...

عزیز دلم من که شما رو نمیشناسم قطعا معلم خوبی هستید ..فقط گفتم دلشوره گرفتم یه خورده برای دختر خودم ..

[QUOTE=310516240]یا خدا ...بچه من میره کلاس دوم ..با تاپیک شما دلشوره گرفتم ...نکنه معلم دختر منم تج ...

شما ب دل نگیر عزیزم درصورتی ک معلم پارسال پسرمن کلااولین تدریسش در کلاس دوم بود حاضرم قسم بخورم توی همه چیز بهترین بود

عزیز دلم من که شما رو نمیشناسم قطعا معلم خوبی هستید ..فقط گفتم دلشوره گرفتم یه خورده برای دختر خودم ...

خواهش میکنم 

بقول دوستمون ۶۰ درصد یادگیری تو خونه و با کمک اولیا هستش