2777
2789
عنوان

چقد خوبهه ؟؟

95 بازدید | 15 پست

فاصله سنی بچه‌ اول و دوم چقد باشه خوبه ؟ 

بچه اولم پسره الان ۲۰ ماهشه قصد دارم سه سال دیگه که شد ۵ سالش اقدام کنم واسه بچه دوم 

بنظرتون ۵ سال فاصله سنی خوبه ؟ 

دوست دارم موقعی اقدام کنم که هم خونه خریده باشیم هم ماشین بهتری داشته باشیم دیگه خیالمون راحت باشه 

•💎•

خواهرم 8 ماهشه 

من 19 سالمه  

تفاوت را احساس کنید

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4-5 سال خوبه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بیشتر از ۳سال باشه حس حسادت هست

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

اول از همه  فکن کامل باشه خونه از خودت داشته باشی شیک ماشین اینا.. بعد بچه بیاره ۵ سال هم خوبه منو خواهر برادرامون ۳ سال اختلاف داریم ههمون باهم 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

به نظرم سه یا چهار سال مناسبه  

کلا تفاوت سنی کمتر بهتره 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
😐😂 واییی نههه

مامانم 17 سال اقدام بود 6 تا خواهر وبرادر داشتم که مردن  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اول از همه  فکن کامل باشه خونه از خودت داشته باشی شیک ماشین اینا.. بعد بچه بیاره ۵ سال هم خوبه ...

الان خونمون از خودمونه ولی کوچیکه یه اتاق داره دوست دارم دو اتاقه باشه بعد بچه بیارم 

•💎•

5 سال خوبه ۷ سال هم بنظر من خوبه البته این فقط نظر منه🙂

۷ خوب نیست،یکیشون کلاس اوله دومی میاد نمیذاره کمکش کنیم

من رو ۳-۴ حساب کردم ولی چون شاغلم باید برای همه چی برنامه بچینم قبلش،شاید بیشتر بشه