بچه ها من یه سوال دارم ازتون
من خیلییییی خواستکار داشتم و دارم
امسال دوتا خواستگار واسم اومد یکیشون اردیبهشت یکیشون تیر ماه
و خیلی واسم جالب بود که همیشه من به بقیه جواب منفی میدادم ولی امسال این دوتا خواستگارم جفتشون بهم جواب منفی دادن و ازم خدافظی کردن من خیلی دلم شکسته بود و به خدا گله کردم که من یه دخترم این حقم نیست کسی رو وارد زندگیم کنی که اون ازم خدافظی کنه (تورو خدا نیاین بگین آدما حق انتخاب دارن میدونم ولی چون دخترم و جواب منفی شنیدم خیلی غرورم شکست)
تا اینکه بین این دوتا اونی که بهار اومده بود خواستگاریم بهش حس معمولی داشتم ولی اونی که تیر ماه اومد خیلی ازش خوشم اومده بود در حدی که همش خداروشکر میکردم که بالاخره یکی اومد که دوسش داشته باشم و بخام باهاش ازدواج کنم ولی وقتی ازم خدافظی کرد خیللللللی دلم شکست خیلی زیاددددد
(دلیل خدافظیشون انچین بود که برادرم مریضه ذهنیه و مادرش ترسیده بود ولی خوده پسره گفت نکران نباش و ناراحت این موضوع نباش) اما با این حال مادرش تماس گرفت و خدافظی فرستاد
تو همین روزا من انقدر دلم شکسته بود که خیلی از خدا گله کردم که چرا حالا که کسی رو پسندیدم اینجوری شد آخه مکه من خاستم برادرم مریض باشه ...
تو همین روزا یهو اون پسره که اردیبهشت ازم خدافظی کرد به صورت خیلی غیر قابل تصوری بهم پیام داد و ازم خاست باهاش صحبت کنم و خیلی عجیب بود که میخاست مجدد ازم خواستکاری کنه و من اصلا از تعجب مونده بودم ...
به نظرتون این یه نشونه از خدا لوده واسم ؟ و احتمال داره اونی که تیر ماه اومد و خدافظی فرستاد هم برگرده ؟ آخه خیللللی همو دوس داشتیم خیلی زیاددددد حتی اون بیشتر ولی شنیدیم مادرش ساز مخالف زده