2777
2789

من پوستم خیلی چربه .

هیچ ضد آفتابی مثل شون فاقد چربی بی رنگ بهم نمیسازه .

روشم رنگی سانسیف میزنم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم خیلی چربه . هیچ ضد آفتابی مثل شون فاقد چربی بی رنگ بهم نمیسازه . روشم رنگی سانسیف میزنم

درمالیفتم امتحان کن 

اونم خوبه خودش کمی کرم پودز داره 

منم هرچی میزدم جوش میزدم اینو میزنم عالیه 

درمالیفتم امتحان کن  اونم خوبه خودش کمی کرم پودز داره  منم هرچی میزدم جوش میزدم اینو میز ...

درمالیفت و خیلی تعریفشو شنیدم 

چون جای جوش دارم حتما باید رنگی هم بزنم .

این سری حتما امتحانش میکنم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

درمالیفت و خیلی تعریفشو شنیدم  چون جای جوش دارم حتما باید رنگی هم بزنم . این سری حتما امتحانش ...

من از گرونترین ها مثل استادرم و کدلی امتحان کردم 

تا لافارر و سینره هرکدوم اشکالی داشتن 

درمالیفت هم فوم قهوه ایش مناسب پوست چرب و روشن کننده است 

و هم ضدافتابش محشره 

میزنم پوست یکدست میکنه پوشش در مقابل افتاب هم خوبه 

من این سری میخوام کرم یا سرم ویتامین سی هم ازش بخرم 

خلاصه به نظرم خیلی خوبه 

من از گرونترین ها مثل استادرم و کدلی امتحان کردم  تا لافارر و سینره هرکدوم اشکالی داشتن  ...

الان شما گفتی یادم افتاد .

پن و کرم لدورا سفارش دادم واسه چند روز دیگه .یهوگفتم درمالیفت بگیرم .

فقط روم نمیشه به خانومه بگم نمیخوام .😐

الان شما گفتی یادم افتاد . پن و کرم لدورا سفارش دادم واسه چند روز دیگه .یهوگفتم درمالیفت بگیرم . ف ...

لدروا زیاد جالب نیست 

خودم استفاده نکردم ولی اطرافیان استفاده کردن واسه مکرر خوب نیست شاید بار اول مثل سینره خوشت بیاد ولی ب مرور نتیجه عکس میده 

حالا که سفارش دادین مبارکه 

یک دور استفاده کن تموم شدن 

درمالیفت بخر 

من یکسالونیم فوم قهوه ای درمالیفت میزنم 

خیلی تمیز میکنه پوستمو روشن کننده هم هست 

لدروا زیاد جالب نیست  خودم استفاده نکردم ولی اطرافیان استفاده کردن واسه مکرر خوب نیست شاید بار ...

قبلا ژل شست شو شو استفاده کردم .خوب بوده .

ممنون عزیزم

یعنی اصلا تو خرید ایزدین شک نکنید بهترین ضد آفتابی هست که تو ایرانه از باقی برند ها واقعا یه سر و گردن بالاتره

من خودم چند ساله استفاده میکنم قبلش هم کلی برند دیگه تست کرده بودم .

الانم به هر کس دادم تست کرده فقط ایزدین میخوان بخرن

فقط یه چیزی که هست نمونه ی فیکش مثل نقل و نبات ریخته و با اصلش مو نمیزنه من قبلا از یکی دوتا پیج خریدم ولی چون اصلشو خواهرم برام از اونور خرید بود فهمیدم اینا فیکه برای همین موقع خریدش حتما دقت کنید

از جای معتبر بخرید من خودم الان از نمایندگی ایزدین میخرم 

از سایتشون میخرم من تو گوگل سرچ کنید ایزدین ایران یا بزنید نمایندگی ایزدین 

میاد البته الان دو مدل ایزدین داریم ایرانی و خارجیش که اینا فقط خارجیشو میارن که اصله 

چیز های دیگه هم من خریدم ازشون البته مثل کوزارکس و کلینیک و سیمپل 

ولی واقعا هیچ ضد افتابی ایزدین نمیشه فقط لعنتی یکم قیمتش بالاس ولی میارزه