2777
2789

نمیدونم چرا آنقدر مردم گفته بودن هرکس شرق تهران میشینه با اصالته! 

خواستم بگم دوست عزیز تهران پایتخت و نصف بیشتر مردم از شعرای دیگه اومدن و ساکن شدن ! پس ربطی به اصالت نداره 

اتفاقا برعکس مردم غرب رو غرب جدید فرض میکنن و میگن شرق با اصالته ، غرب واقعی چیتگر اینا ک نیست . در واقع مرکز تهران ، 

لاله زار ، بازار، جمهوری، منطقه ۱۰ منطقه ۱۱ قسمت پایینی منطقه دو ، و جنوب غربی هستش ک شما بری مطالعه کنی متوجه میشی چه بزرگانی مال این مناطقن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا برعکس مردم غرب رو غرب جدید فرض میکنن و میگن شرق با اصالته ، غرب واقعی چیتگر اینا ک نیست . در ...

حالا من اصلا عجیبه برام محل سکونت هیچ کس تضمین نمیکنه طرف اصالت داشته باشه که کسی بخواد اصلا قیافشم بگیره 

حالا من اصلا عجیبه برام محل سکونت هیچ کس تضمین نمیکنه طرف اصالت داشته باشه که کسی بخواد اصلا قیافشم ...

اره ولی از قدیم غرب و شرق مشکل داشتن، من خودمم با مردم شرق حال نمیکنم ولی دلیل نمیشه بخوام اینجوری جبهه بگیرم 

اره ولی از قدیم غرب و شرق مشکل داشتن، من خودمم با مردم شرق حال نمیکنم ولی دلیل نمیشه بخوام اینجوری ج ...

من خودم بچه پیروزی بودم ولی اومدم خیلی سال غرب تهران و غربم بیشتر دوست دارم خب واقعا متفاوت تره من امنیت بیشتری حس میکنم این سمت