2777
2789
عنوان

مارمولک ۲ 🦎😭

2575 بازدید | 123 پست

ساعت ۳:۳۰ بود خوابم نمی‌برد بلند شدم یه چیزی بخورم وقتی تمام کردم تو آشپزخونه یه مارمولک دیدم و منی که نمی‌دونستم چیکار کنم 😭😭 خسته شدم تو رو خدا دعا کنید از شر این موجود چندش و کثیف خلاص بشم به مرگم راضی ام 😭 یه پرش کرد رفت تو قسمت لوله آبی که به لباسشویی وصل میشه نمی‌دونم چی بهش میگن یکم منتظر موندم ببینم چه غلطی میتونم بکنم بلکه بیاد بیرون 😭 دیگه تنها چیزی که به ذهنم رسید یه پلاستیک رو دورتادورشو چسب زدم چسبوندم به اونجا که راهش بسته بشه به نظرتون می‌تونه از اینجا بزنه بیرون؟🥺 تا تونستم چهارگوشه پلاستیک و حتی رو خود پلاستیک رو چسب زدم تو رو خدا دعا کنید ترسم بریزه خسته شدم تا کی من باید اینطوری باشم خودم تنها زندگی میکنم مجبورم شجاع باشم 😭💔 فکر اینکه این داشته رو موکت ها راه میرفته و ممکن بود من وقتی خواب بودم بیاد بهم بچسبه حالمو بد می‌کنه این دومین مارمولکیه که تو خونه پیدا شده اون یکی سیاه بود گم و گور شد نمی‌دونم از کدوم سوراخ پیدا میشن در بالکن رو که نمیتونم باز نکنم ای خداااااا 😖🥺

🤍

عزیزم باید بری سم مخصوص بگیری ، تو الان دوتاشو دیدی ولی قول میدم بازم‌هست ، یجوری سمپاشی کن حتما ، بجز بالکن از فاضلاب ، دستشویی ، دیوار های سوراخ ، هواکش ، اینا هم میان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مارمولک تو این نمیبینم 

اذیت نکن دیگه نمیتونم به این فکر کنم یکساعت الکی چسب زدم به درو دیوار لابلای لوله ها رفت دیگه ندیدم در بیاد منم رفتم چسب و پلاستیک آوردم ..

🤍
اذیت نکن دیگه نمیتونم به این فکر کنم یکساعت الکی چسب زدم به درو دیوار لابلای لوله ها رفت دیگه ندیدم ...

اخی عزیزم باز جرعت تو من اصلا جرعت ندارم برم به متریش چه برسه برم چسب بزنم ماشالله بهت🥲

یه صلوات برام میفرستی🙂❤️🙏🏼 یا ضامن آهو 🫀✨
عزیزم باید بری سم مخصوص بگیری ، تو الان دوتاشو دیدی ولی قول میدم بازم‌هست ، یجوری سمپاشی کن حتما ، ب ...

ممنونم کاشکی حداقل نمی‌ترسیدم 💔 تا جایی که امکان بود و دیدم سوراخا رو من پوشوندم سم‌بزنم نمیان دیگه؟

🤍
ممنونم کاشکی حداقل نمی‌ترسیدم 💔 تا جایی که امکان بود و دیدم سوراخا رو من پوشوندم سم‌بزنم نمیان دیگه ...

نمیدونم عزیزم باید همه سوراخ سمبه های خونه تو پیدا کنی سم‌های مختلف امتحان کنی

منی که فکر میکزدم تو این خونه مارمولک نمیاد و هی راه به راه دارن سبز میشن 

عزیزم تنها راهی که داری اینه که سم کامن بزنی دور تا دور خونه ت و حتی دور درهای ورودیت و پنجره ها و تمام سوراخ های خونه.دیگه هیچ وقت مارمولک نمیبینی

سم قوی بخر چندتاااا بزن

سم مایع هم بخر بریز تو کاسه توالت و  رو شویی و ظرفشویی 

اگه خونت سوراخ ...داره همه رو کیپ کن

کلا قبل سم زدن هم یه خونه تکونی بکن و پشت همه وسایلت سم بریز