2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل از روی لجباز بودنم خیلی اختلاف داشتیم ولی فهمیدم مردا خیلی بچه ان با محبت خام میشن

محبت میکنم خوب میشه خوش اخلاق اینا 

ولی بعد باز حرف خودشو میزنه ناراحت میشیم

وقعا زندگی مثل جنگ شده 

همش ناراحتی اصلا دلم خوش نیست خوشحال نیستم از جدایی میترسم

مشکلات مالی یه کاری داره یه مدتی میگفت بیا کمک کن من کمک نمیکردم خسته بودم یا بی حوصله بعد میگه دلیل ...

ازاولش قراربودکمکش کنی ایکاش همراهیش میکردی بهش دلگرمی میدادی

حرف بقیه برام مهم نیست😊
محبت میکنم خوب میشه خوش اخلاق اینا  ولی بعد باز حرف خودشو میزنه ناراحت میشیم وقعا زندگی مثل ج ...

میفهمم کاملا اما یه راهیو درست ادامه بده بخاطر آرامش خوذت زندگیتو قشنگ کن من اوایل زندگیم بلد نبودم همش لجبازی زبون درازی ولی الا فقط محبت و قربون صدقه اول میبرمش بالا ب اوج برسه بعد میگم بهش فلان رفتارش اشتباهه

Bhr💕
نمیدونم چرا میخندین شاید بخاطر یادگیری اشتباهتون باشه ولی من اعتقادم ب اینه و زندگی موفقی دارم نسبت ...

شمااعتقادخودتوگفتی دلیل براین نمیشه موفق باشی یع زندگی دویاسه سال بازندگی ۱۵ساله خیلی فرق دارع شخصیت آدم هاخیلی فرق داره هرکسی بامحبت رام نمیشه روهرکسی سیاست جواب نمیده 

حرف بقیه برام مهم نیست😊
ازاولش قراربودکمکش کنی ایکاش همراهیش میکردی بهش دلگرمی میدادی

مشکل من اینه که استمرار ندارم 

اون هر روز میخواد که کمکش کنم من چند روزی کمک میکنم ول میکنم شوهرم خیلی غر میزنه همش از جامعه اتفاقا تلخ بد منفی همه ی حرفش همینه

از آدما بد میگه

وقتی اشتباه میکنه شام خوشمزه درست میکنم و کلی خوشی و.. وقتی زیاد خندوندمش میگم بهش چرا بهم فلان حرفو زدی دلم شکست یجورایی ولی بخشیدمت میشه لطفا تکلار نکنی مرد من اونم دیگ مراقبه باعث ازارک نشه

Bhr💕
مشکل من اینه که استمرار ندارم  اون هر روز میخواد که کمکش کنم من چند روزی کمک میکنم ول میکنم شو ...

شوهرشمامشکل داره که همیشه نیازبه کمک داره 

آدم منفی هستش که همش دنبال مقصربرای شکست هاش میگرده جزشماهم فکرنکنم کسی وپیداکنه

حرف بقیه برام مهم نیست😊
شمااعتقادخودتوگفتی دلیل براین نمیشه موفق باشی یع زندگی دویاسه سال بازندگی ۱۵ساله خیلی فرق دارع شخصیت ...

شایدم شما درست بگید ولی ٱدما از سنگ ساخته نشدن باز هم برمیگرده ب اول زندگی ک محبت ببین یا ن جریان خشت کج و دیوار کج میشه

Bhr💕