2777
2789
عنوان

گلوم پر لکه قرمزه زیر زبونمم زده

292 بازدید | 12 پست

سلام

۴ روزی هست که ته گلو پر از لکه قرمز 

مشکل بلعیدن ( بلع ) دارم

سوزش شدید

دکتر رفتم دارو و آمپول نوشت اما خوب نشدم

امروز زیر زبونمم لک قرمز زده اصلا آب هم نمیتونم بخورم 

یکی یه نظری بده

عزیزم برو پیش یه دکتر دیگه. حتی اگه دکتر هم اینجا پیدا کنید بازم نمیتونه بدون معاینه تشخیص قطعی بده . پس به جای مقاومت راه عاقلانه را انتخاب کن 

اینجا بیای فقط استرس الکی با خودت میدی و از طرفی مریضی هم درمان نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم برو پیش یه دکتر دیگه. حتی اگه دکتر هم اینجا پیدا کنید بازم نمیتونه بدون معاینه تشخیص قطعی بده ...

ممنون از نظرت پیش ۳ تا دکتر رفتم همشون همون نسخه رو دادن ( متخصص هم رفتم )

دختر ۶ ساله ی من ماه پیش گلوش پراز آفت بود یعنی پرها ...هیچییییی نمیتونست بخوره منم فکر میکردم گلوش عفونت کرده تا اینکه با چراغ قوه دیدم پر بود از آفت حتی رو اون زبون کوچیکش هم دراومده بود .از داروخونه یه محلول خریدم قرقره میکرد بهتر بود

منم تقریبایک ماه پیش گلوم قرمزشدلپم ازداخل همه قرمزوحالت سوختگی یه قطره گیاهی گرفتم باآب قاطیش کردم قرقره میکردم داخل دهنمو.کپسول آموکسی سیلینم خوردم تایه مدتم غذای داغ مطلقا

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
دختر ۶ ساله ی من ماه پیش گلوش پراز آفت بود یعنی پرها ...هیچییییی نمیتونست بخوره منم فکر میکردم گلوش ...

دقیقا اولش فکر میکنیم فقط گلو درد سادست بعدش که با چراغ چک میکنیم میبینیم پر افت و لک قرمزه فوق‌العاده دردانکه امروز نتونستم صبحانه،نهار،شام بخورم دارم از درد میمیرم...

دقیقا اولش فکر میکنیم فقط گلو درد سادست بعدش که با چراغ چک میکنیم میبینیم پر افت و لک قرمزه فوق‌العا ...

منم واسه دخترم فقط ژله درست میکردم بستنی ،سوپ میکس شده ،آب آبگوشت نون تیلیت میکردم خیلییی شل باشه...یه هفته طول میکشه تا خوب بشه

منم تقریبایک ماه پیش گلوم قرمزشدلپم ازداخل همه قرمزوحالت سوختگی یه قطره گیاهی گرفتم باآب قاطیش کردم ...

آموکسی رو هر روز میخورم

غذای گرم هم ( سوپ ، برنج داغ ، شیر برنج ) تا دیروز چند وعده می‌خوردم امروز دیگه اصلا نتونستم 

دکتر هم ۲ تا آمپول نوشت اما دگزا رو نزدم میدونید دیگه کلا خراب میکنه

آموکسی رو هر روز میخورم غذای گرم هم ( سوپ ، برنج داغ ، شیر برنج ) تا دیروز چند وعده می‌خوردم امروز ...

انشالله که بزودی بهترمیشین

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸