2777
2789

همیشه اختلاف نظر و عقیده 

حتی تو کوچیکترین بحثا 

هر کار بخوام بکنم باید ب زور انجام بدم 

دل خوش نیستم به زندگی

ایقد گریه کردم ک چشمام باز نمیشه 

دیگ حتی نمیتونم بگم خدایا تو کمک کن ک واقعا ناامیدم به درگاهش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از زندگی شما هیچی نمیدونم و فقط حرفایی که قبلا شنیده بودم رو اینجا مینویسم : 

مردا ذاتا نیاز دارن که خانمشون به حرفشون گوش کنه و این یه جور حس مردانگی بهشون میده و اگه این حس در اونها ارضا بشه مردا هر کاری واسه زنشون میکنن و ایندفعه اونا هستن که به حرف زنشون گوش میدن !!!

حالا شما هم تا اونجایی که براتون سخت نیست میتونید به حرفش گوش بدید و اجازه بدید اون موقتا پیروز بشه توی مشاجرات یا مثلا از هر ۵ تا درخواست ۴ تاش رو میتونید قبول کنید تا بعدش اون طبق خواسته ی شما پیش بره  

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یا مثلا یه جای دیگه خونده بودم که موقعی که بحث میشه شما لحظه ی اول قبول کنید طبق خواسته ی اون پیش برید بعد از چند ساعت خود شخص میاد و طبق نظر شما رفتار میکنه یا خودتون چند ساعت بعد منطقی صحبت کنید و یا به نظرم اگه خواستش غیر منطقی بود بهانه بیارید 😅😂

اینجا مهم اینه که اون لحظه ی اول بحث و مشاجره همسرش بگه چشم یا به حرفش گوش کنه و اگه اینطور باشه اتفاقا در نهایت معمولا حرف زنه پیش میره 

از یه نفر دیگه هم شنیده بودم که اگه دو سال اول خانم ها به حرف همسرشون باشن ، اون مرد تا آخر عمر مطیع زنش میشه !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

چون یا اول کاریو و اخلاقش دستت نیومده یا کلا سیاستشو نداری ببین مردا از زنای قوی که به زور بخواد حرفشو به کرسی بشونه بدشون میاد یعنی میخوان طرف زیر سلطه خودشون باشه تو هم موافق باش اصلا جوری وانمود کن که انگار هر چی اون میگه درسته به زبون تأییدش کن ولی در عمل نه 

مامان منم اینجوریه یعنی اختلاف نظرشون فراوونه ولی هی بابامو تایید میکنه آخرش میره کار خودشو می کنه 😂😂

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤