2777
2789

قبلا تاپیک زدم در موردش 

موضوع اینه که برادر شوهرم خیلی بچه شو می‌زنه 

پسره و ۱۵ سالشه 

آخرین بار که مهمونی بودیم به خاطر اینکه پدر شوهرم به همین بچه  گفت کت منو بیار قرصم رو بردارم ، اما این بچه رفت و خود قوطی قرص رو آورد به خاطر اینکه دست کرده جیب پدر بزرگش باباش همونجا چنان سیلی زد بهش همه سکوت کردیم 

تازه برده خونه هم کتکش زده که نگه نمیدونی نباید دست جیب کسی کنی چرا خود کت رو نیاوردی 

خیلی از شماها گفتین با پدرش حرف بزنیم 

خودم بهش تماس گرفتم گفتم آقا ..... 

من شما رو درک میکنم که انتظارات و توقعاتی دارید از بچه تون که به نفع و صلاح خودشه انتظارات شما ولی رفتار تون و مدل گفتن تون اشتباهه 

چون کتک زدنش کار درستی نیست باید باهاش مهربون باشید ( حالا این وسط سعی میکنم یه طوری باشم که گارد نگیره و لفظی که اذیتم میکرد داشته باشم مثلا بگم درسته اختیارش دست شماست اما فلان و فلان )  حتی جاریم هم نمیتونه شوهرش رو متقاعد کنه ، آدم بشدت مرد سالاریه

بچش خلیی با شعوره درسش عالی خیلی قشنگه 

موهای روشن سدری و چشمای سبز و صورت پُری داره 

یعنی کپ بچه ی رویاهای من 😭😭😭

یبار میخواستم برم مغازه خرید گفت من میرم زن عمو ولی بابام تماس گرفت نگین رفتم بیرون بگین رفتم از درخت انجیر بکنم ( خونه پدر شوهرم بودیم ) 

خیلی معرفت داره این بچه 

حالا نگرانم نکنه باز بزنتش به خاطر حرف من 

خدایا چیکار کنم براش 😭😘😭😭

امام حسین علیه السلام فرمودند :🦋 خدایا با غرق کردن من در ناز و نعمت ، مرا به پرتگاه عذاب خویش مکشان و با بلایا  ( گرفتاری ها ) ادبم نکن. 🍁🍁🍁
بمیرم الهی  من عموم اینطوریه  واقعا متنفر شدم ازش  چون چند باری به خودمم توهین کرد ...

اون بچه ش چندسالشه ؟

پسره ؟

چرا همچین شدن بابا ها 

امام حسین علیه السلام فرمودند :🦋 خدایا با غرق کردن من در ناز و نعمت ، مرا به پرتگاه عذاب خویش مکشان و با بلایا  ( گرفتاری ها ) ادبم نکن. 🍁🍁🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس اوله🙂 آره پسره

الهی 😭

اینکه هنوز خیلی بچه س 

بشکنه دستش

به برادرشوهرت بگو دستت بشکنه نزنش بعدم مادر بچه هه چیمیگه؟

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

برادر شوهرت تعادل روانی نداره فکر کرده همیشه همینطوره پس فردا قد پسرش از خودش بلند تر شد و یکی زد دوتا خورد می فهمه خودش خشونتو بهش یادداده شخصیت پسر نوجوونشو خرد می کنه بعد سر پیری انتظار داره بچه نزارتش خانه سالمندان .

به برادرشوهرت بگو دستت بشکنه نزنش بعدم مادر بچه هه چیمیگه؟

مامانش طفره می‌ره از حرفای ما که میگیم تو با شوهرت حرف بزن ، انگار خودشم می‌ترسه ازش 

اما تو جمع با جاریم محترمه شوهرش 

برادر شوهرت تعادل روانی نداره فکر کرده همیشه همینطوره پس فردا قد پسرش از خودش بلند تر شد و یکی زد دو ...

بخدا اره 

دلم میخواست بگم بهش اما ترسیدم بره سر بچه هوار بشه 

در آینده یه فرد مشکل دار میشه....خاک تو سر همچون موجود بیشخصیتی،حیف بچه خیلی ناراحت شدم دستش بشکنه ا ...

الهی 

ببین من چی میکشم 

احساساتی ام این موضوع بشدت روانم رو بهم ریخته 

به شوهرم گفتم بچه دار نمیشم 

چون وقتی با برادرت حرف نمیزنی یعنی خودتم همینی منتها بروز ندادی هنوز 

ولی خداروشکر اعتماد به نفس بچه شون بالاست ولی خب 

کتک آخه روح آدمو داغون می‌کنه نه ظاهر 

بخدا اره  دلم میخواست بگم بهش اما ترسیدم بره سر بچه هوار بشه

مشکل فقط برادر شوهرتون نیست دورو بریهاشم هستن از دست شما کاری برنمیاد ولی پدرشوهرتون بزرگ فامیله اون چی احتمالا اونم روش تربیتیش همین بوده و مادرش واقعا منفعله چون نمی تونه از بچه ش دفاع کنه و رابطه رو مدیریت کنه .

به مامانش بگید با 123 جاهایی که برای خشونت های خانگی پیگیری میکنن زنگ بزنه اینا همش روی روحیش تاثیر ...

آخه بد تر میشه واسه شون 

مثلا اورژانس اجتماعی چیکار می‌کنه واسش !

آخرش دستشو میزارن تو دست باباش چون زیر سن قانونی  هست اون موقع دیگه براش بد تر میشه