2777
2789
عنوان

حک پیامک

212 بازدید | 14 پست

تروخدا هر کس بلد هست بگه  چطور پیامک های همسرم هم رو گوشی خودش بره 

هم رو گوشی من بیاد ببینم.

هک کنم ؟چکار کنم بگید لطفا

کاربری دوم ،کاربری قبلی و بعد 3سال لغو کردم به علت شناسایی شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی ک تومخابراتن فقط میتونن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

فقط اینکه برنامه همراه من نصب کنی اونجا میشه ریز مکالمات و... دید اگه خطشون همراه هست

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

فقط اینکه برنامه همراه من نصب کنی اونجا میشه ریز مکالمات و... دید اگه خطشون همراه هست

آره همراه اول هست ،

ریز مکالمات یعنی چی ؟

یعنی ببینم با کی تماس تلفنی داشته ؟؟

اینجوری به دردم نمیخوره 

فقط باید پیامک ها رو ببینم یا مکالمه ها ضبط بشه

کاربری دوم ،کاربری قبلی و بعد 3سال لغو کردم به علت شناسایی شدن 
آره همراه اول هست ، ریز مکالمات یعنی چی ؟ یعنی ببینم با کی تماس تلفنی داشته ؟؟ اینجوری به دردم نم ...

فقط اینکه گوشیشو هک کنید راه دیگه ای نداره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

آخه چطوری بلد نیستم  خواهش میکنم اگر بلد هستی بگو بهم

منم بلد نیستم باید بدید به کسی که بلد باشه... کسایی هستن که اینکارو میکنن 

با برنامه همراه من نمیشه پیامک هاشو چک کرد؟

متن پیامک نمیاد فقط نشون میده ب چه شماره ای پیام فرستاد تاریخ و ساعتشو میگه