2777
2789

من پسرم۳ماهشه ثبت نام کردیم هیچ خبری نیست یارانه ام که گفتن ثبت نامی نیست همینطورمنتظربمونیم بخداکم آوردیم بخاطرشیرخشک وبیبی بازهمون۳۰۰ت میشه دوتامایبیبی یا۳تاشیرخشک غنیمته برامون بااین گرونیا

کدوم شهری ؟ وام مگه ثبت نامی نیست ؟ ثبت نام کردین ؟

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم1401ثبت نام کردیم واسه وام دوماه بعدواریزکردن ویارانه هم چهارماه بهش تعلق نگرفت وبعداز4ماه بصورت خودکارواریزکردن

کاش شیرخودتو میدادی،هم راحت تره وهم مقرون بصرفه تر

من پسرم1401ثبت نام کردیم واسه وام دوماه بعدواریزکردن ویارانه هم چهارماه بهش تعلق نگرفت وبعداز4ماه بص ...

نداشتم متاسفانه سراولی ام شیرنداشتم.سرپسرم که دومیه۱ماه اول شیرخودمودادم دکتربرده بودم گفت اصلابچت رشد نکرده که۲۰۰گرم هم کم شده دیگه مجبورشدم شیرخشک بدمش.الان جفتشون شیرخشکی ان وپوشک میخان😥😥😥 دخترم۲سالو۱ماهشه پسرم۳ماهه اس

نداشتم متاسفانه سراولی ام شیرنداشتم.سرپسرم که دومیه۱ماه اول شیرخودمودادم دکتربرده بودم گفت اصلابچت ر ...

خداکمکت کنه عزیزم،مایعات فراوون بخور،قرص لاکتاول اگه تونستی بگیرواسه من عالی بودوشیرموخییییلی زیادکرد

بچه هات شیربه شیرن؟

نداشتم متاسفانه سراولی ام شیرنداشتم.سرپسرم که دومیه۱ماه اول شیرخودمودادم دکتربرده بودم گفت اصلابچت ر ...

عزیزم الان خوندم دیدم گل بچه هات شیربه شیرن

امیدوارم خداکمکت کنه وبسلامتی وآرامش وبدون دغدغه زیرسایه پدرومادربزرگشون کنی

همون شیر خودت رو بازم به بچه دومت بده

از ۵ ماهگی اش هم شروع کن بهش فرنی بده آرد برنج خودت درست کن با آب جوش سرد شده ترکیب کن یک ساعت بپزه میشه فرنی کودک

انشاالله تا چند ماه دیگه که هم شیر خودت رو میخوره هم غذا دیگه بچه ات وزنش خوب میشه؛

سعی کن آروم آروم تا چند ماه دیگه کلا شیر خشک رو از سبد خریدتون حذف کنی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷