دوستای گلم من امدم بهتون جریان رو گفتم هر کدوم یه توهینی کردید به قران به جون عزیزم من داغونم کلافم شما دیگه زخم زبون نزنید مرحم باشید که من به نتیجه درست برسم اگر فکر میکنیم یع درصد دارم دروغ میگم ترک کنید که نه به من تو هین بشه نه شما
چرا گفته موهاتو رنگ زدی این حرفو از کجا اورده مگه شما یا جاریتو دیده بوده ؟
جاریم عکس یه موی رنگ شده را میفرسته و میگه به جای تتو رنگ زدم اره بابا من و جاریم رو که میشناسه گفتم که شهرمون کوچیکتر از اون چیزیه که فکرش رو میکنی ببین چقدر کوچیکه که اصلا یه خیابون اصلی داره همه ام همو میشناسن وقتی جاریم اسم و لقب خانوادگی من رو به پسره گفته وخودشو جای من جازنی کرده اون پسرم باورش شده که واقعا منم ولی نمیدونسته بازیچه شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همچنان میگم سکایت کتید. تا واقعیت روشن بشه. جاریتون که با شما مشکل حاصیم میگی نداشته چرت همچین ...
اول تا حالا کلا حسادت به همه میکنه به منم دوران عقدمون باهم بود حسادت میکرد چون پدرشوهر پول به پسراش نمیداد میگفت میتونید خودتون خرج کنید و واسشون طلا ببربد مناسبت ها و اینا شوهر منم خونه داشت ماشین داشت طلا و اینام هر مناسبتی بود واسم میاورد ابن حسادت میکرد این حسادتم تو وجودش مونده بود از قبل
بابا ول کن دیگه حالا یه حماقتی کرده..شوهرش میزنه میکشتش.ولش کن دیگه..خدا ابروی بندشو نمیبره..وقتی شو ...
به خدا اگه پشیمون باشه صبح زنگ زده به شوهرم با کمال پرویی گفته منا هک کردن شوهرمم گفته عه چه هکر زرنگی بوده تموم مشخصات زن منو داشته ومیدونسته با تو جاریی هست
شکایت کن تا برا همه ثابت بشه حرفات الکی نیست شکایت نکنی جاری میره مظلوم بازی در میاره میگه در ...
دقیقا معلوم نیس به شوهرش چی گفته اون احمقم میگه زنمو هک کردن شوهرمم هم به خودش هم به شوهرش گفت میریم فتا اول ببینیم کی هک کرده بعدم به شوهرش گفت اینقدر احمق نباش خودتم به خنگی نزن شارژ ها رو خط زنت میومده اونا روهم هکر واسه زن تو از مردم میگرفته