2777
2789

دوستای گلم من امدم بهتون جریان رو گفتم هر کدوم یه توهینی کردید به قران به جون عزیزم من داغونم کلافم شما دیگه زخم زبون نزنید مرحم باشید که من به نتیجه درست برسم اگر فکر میکنیم یع درصد دارم دروغ میگم ترک کنید که نه به من تو هین بشه نه شما 

امشب رفتیم خونه مادرشوهرم همیشه فقط جمعه ها میریم تو هفته نمیریم مگرر اینکه روزش تعطیلی باشه خلاصه امشب که رفتیم برادر شوهرام هم بودن البته همشون نبودن چهارتاشون بودن (با شوهرم هفتا پسرن) یکم که نشستیم جریان رو تو جمع واسه همشون گفتم گفتم به نظرتون شکایت کنیم یا فقط با خودش برخورد کنم یکیشون گفت شکایت سه تاشون گفتن تف سر بالاس ابرو ریزیش زیاده حالا به نظر شما فقط حرفم شکایت باشه یا همینجوری دهنشا سرویس کنم جاریه کثافت رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کن عزیزم..خیلی بد شده ...نظر همسرت چیه؟نظر و همراهی اون خیلی مهمه

اونم اعصابش داغونه منم فقط میگم شکایت و کوتاه نمیام از یه طرف میگع شکایت از یه طرف میگه تف سربالاس ابرو خودمون میره هرچی باشه از یه خانواده ایم ولی شکایتم نکنم کاری میکنم که به گوه خوردن بیفته بعد ولش میکنم

امشب رفتیم خونه مادرشوهرم همیشه فقط جمعه ها میریم تو هفته نمیریم مگرر اینکه روزش تعطیلی باشه خلاصه ا ...

وای اگه من جات بودم سرویش میکردم یبار جاریمو اونقد زدم ک حساب کاردسش اومد

اونم اعصابش داغونه منم فقط میگم شکایت و کوتاه نمیام از یه طرف میگع شکایت از یه طرف میگه تف سربالاس ا ...

اط طریق شکایت اقدام کن تا از این گوها نخوره ..در حد ترسوندن باشه ..ولی از روش غیر قانونی اقدام نکنی بهتره

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
زنی که ارایشگره چطولنگ پونصدتومن. بوده که بیادبخاطرش چت کنه ؟؟؟یه مورنگ کنه میشه دوتومن

عزیزم مقدماتی ارایشگاه رو فقط رفتخ خودشو ارایشگر میدونه شهر کوچیکم که میدونی اصلاح ساده بلد باشی فکر میکنند ارایشگره بعدم اصلا حرف پول نیست بحث ما سر ریختن ابرو هست اصلا بگو هزار تومن 

شوهرش چی میگه؟؟مادرشوهرت شوهرت شوهرش برادرشوهراش تف نکردن توروش بگن چیکارکردی عروس شهرمابود نصفش کرد ...

برادر شوهرام که اصلا فکشون کش امده بود گفتن باید حتما نوکش رو چید پشت سر برادر خودشونم گفتن این مرد نیست مادر شوهرم پیره ولی اونم اعصابش ریخت بهم گفت کاشکی تو یه چاه بی ته بیفته سرم درد گرفت تا شنیدم