2777
2789

بااین بینی کج و کوله سر کنم 

رفتم مشاوره عکس گرفته خداشاهده دکتر گفت تنها چیزی که مشکل نداره پره های بینیه انقدر جلوی دکتر خجالت کشیدم 

داداشم همیشه میگه این بینی از عمل گزشته باید شفا پیدا کنه بلکه معجزه شه 

انحراف کجی غوز پهنای استخوان بغل بینی افتادگی نوک 

تمام اینارو داشت 😐

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر پولش اوکیه ک اجازه نمیخاد

بابای من دو وز قبل عملم فهمید میخام عمل کنم🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اگر پولش اوکیه ک اجازه نمیخاد بابای من دو وز قبل عملم فهمید میخام عمل کنم🤣

اخه مشکل اینجاس منم رفتم وقت عمل گرفتم ۵مهر

۱۱میلیون دارم بقیشم طلا میفروشم

میترسم لحظه آخری نزاره برج آرزوهام تبدیل به طبقه همکف بشع

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
اسی داداشچت هم خیلی بامزه گفته    

منو همیشه بینی کجوله 

یا بینی گیره ای صدا میکنه 

به بابام میگه اجازه بده عمل کنه دیگه تحمل دیدن بینیشو ندارم 

منو همیشه بینی کجوله  یا بینی گیره ای صدا میکنه  به بابام میگه اجازه بده عمل کنه دیگه تح ...

البته داداشا برای اذیت کردن خواهر اغراق میکنن اما به نفعته بگو من دیگه با این بینی هیچ جایی نمیام و از خونه بیرون نرو  کمی هزینه اش گرونه ولی واقعا ارزش داره

البته داداشا برای اذیت کردن خواهر اغراق میکنن اما به نفعته بگو من دیگه با این بینی هیچ جایی نمیام و ...

به نظرت از شدت گریه خودمو به غش بزنم 😂

تشنج هم خوبه   دور از جونت . اما درک میکنم منم دماغم خوب نبود و بابام راضی نبود شوهر که کردم ع ...

😂😂😂😂 خدا لعنتت نکنه 

اخه مشکل اینجاس منم رفتم وقت عمل گرفتم ۵مهر ۱۱میلیون دارم بقیشم طلا میفروشم میترسم لحظه آخری نزاره ...

با مامانت و داداشت هماهنگ شو

رضایتشو ک نمیخاد 

پ مهم نیس💅🏻

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !